www.sudzibas.lv Marģers Zeitmanis Dzīvokļu izīrētājs

Marģers Zeitmanis - Dzīvokļu izīrētājs

No Marģera Zeitmaņa izīrējām dzīvokli. Dzīvoklis bija svaigi remontēts, pirmajā stāvā, 46 km2, maksāja 350 eiro/mēnesī. Cena bija varbūt par augstu tik mazam dzīvoklim un pirmajam stāvam, bet mūs uzrunāja svaigais remonts. Ievācoties augustā, vēl nebija uzlikti radiatori, bet M. Zeitmanis solīja, ka pēc divām nedēļām būšot. Sākot tur dzīvot, secinājām, ka dzīvoklī ir diezgan mitrs un laiks kļuva aizvien aukstāks, līdz bija pienākušas septembra beigas un gaisa temperatūra dzīvoklī bija tikai 14C. Protams, ka zvanījām izīrētājam un jautājām, kad beidzot būs radiatori. Pirmo reizi zvanot viņš atbildēja, ka radiatorus jau šodien liek (kas protams nenotika), kad pagāja vēl pāris dienas un dzīvoklī joprojām bija ap 16-18C un Rīgas siltums jau kurināja citas mājas, zvanījām atkal. Protams uz nevienu no vēlākiem telefona zvaniem viņš neatbildēja. Bijām arī teikuši, ka celtnieki, kuri veic mājas renovāciju, smēķē telpās un ka mums virtuvē visu laiku smird pēc cigarešu dūmiem, kas nāk pa ventilācijas šahtām,uz ko viņš solījās pateikt, lai mājā nesmēķē, kas arī bija tikai kārtējais solījums. Protams pēc šādas attieksmes mēs meklējām jaunu īres dzīvokli, tā ka viņš necēla klausuli, tad arī necik laicīgi paziņot to nevarējam. Izvācoties, tā kā bijām iemaksājuši drošības naudu, sanāca, ka M.Zeitmanim mums bija jāatdod vēl ~50 eiro, kas arī bija diezgan grūti panākams, jo viņš izdomāja visādus iemeslus kāpēc viņš var naudu neatdod - laicīgi nebrīdinājāt, ka izvācatis; nokavējat komunālo maksājumu apmaksu; līgums noslēgts uz gadu utt.Jāatzīme, ka saskarsme ar šo cilvēku bija ļoti nepatīkama.

S

Komentāri (2)

M Marfuša 23.10.2014

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdes priekšsēdētājs vai kas tamlīdzīgs.Tas esot sarežģīts cilvēks palasot un paklausoties cilvēkus kam bijusi saskarsme---ja tas it tas, iespējams šis jūsu izīrētājs ir cita persona.

L Liana Domokejeva 11.07.2015

Piekrītu, nevajag ielaisties ar viņu - esmu pie Marģera Zeitmaņa pazaudējusi dzīvokļa pirmo iemaksu... neatgrieza naudu, un paspēja uztaisīt maksātnespēju, neko nepanācu - 11 tūkstoši eur pa kāju :( Kaut Tev Marģer tas "Ferenda"s projekts tuvākajā laikā sabruktu!
Man šī nauda bija/ir ļoti nozīmīga, ņemot vērā, ka šis cilvēks zināja, kādā nelaimē iekļuva mans bērns, kad atteicos no sadarbības ar Marģeru un prasīju atpakaļ iemaksāto naudu! Atceries par KARMU, arī tev aug bērni.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes