www.sudzibas.lv Margareta Balmane Neizturamā attieksme pret pacientiem/Ģimenes ārsts

Margareta Balmane - Neizturamā attieksme pret pacientiem/Ģimenes ārsts

Attieksme no reģistratūras, un no kabineta māsiņas puses ir šausmīga. Tik Nepieklājīga, rupja, augstprātīga (krieviem ir labs vārds lai sevi aprakstītu) Naglije Attieksme. Tāda sajūta ka tev ir jājūtas slikti par to ka kautko tev vajag no ģimenes ārtsta vai par sodu tev ir ijāiet pie tādiem "Profesionāliem". Sajūta tāda, ka tās sievietes ir tik neapmierinātas ar savu dzīvi, ka viņām jāčakarē tavēja. Aizgāju ar pieklājību un pozitīvismu, bet iznācu ārā kuņģis griežas. Pretīga attieksme. Pilnīgi vemt gribas. Viņi dara labu darbu, paldies viņiem par to, bet vai to nevar darīt, kā piemēram Anglijā? Kur visi ir pieklājīgi un patīkami. Par Pašas Margaretas Darbu sūdzību nav, un arī nebūs jo iet pie tādiem ārstiem es vairs negribu. Padomju laiku vecmāmiņas Runā lauzītā latviešu valodā un ir absalūti nepatīkami, pretīgi cilvēki.

R

Komentāri (1)

T TavsDraugs 21.09.2016

100% piekrītu. Attieksmes ziņā viņa ir sliktāka daktere ko es jebkad biju apmeklējis. Sliktāka par viņu varētu būt tikai viņas māsiņa - Galina.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes