www.sudzibas.lv Mareks Sondars /Žulps uzmanigi zaglis un alfons

Mareks Sondars /Žulps - uzmanigi zaglis un alfons

Cilvēki uzmanīgi šis cilvēks apzaga savu ģimeni kas baroja 7 gadus šo nelieti, pēc tā ka viņš izgāja no cietuma par spridzekli TC Origo un par zādzībām. Visur kur viņš strādāja biji zādzības . Ļoti uzmanīgi ar šo cilvēku.

K

Komentāri (4)

O olesik 02.05.2014

Diemžēl tas ir taisnība. Viņš ir zaglis. Šis cilvēks viss par nezina, kas ir gods un cilvēcība. Viss kur viņš strāda aizņem naudas pēc 2 nedēļas pazuda ar galiem.

V vika080888 02.05.2014

ja davno znaju etogo 4eloveka, tak kak on zhil s moej podrugoj kotoruju znaju boljwe 10 let.Kogda to o4enj davno on vtersja k nej v doverie ona zhdala ego s tjurjmi, poderzhevala ego, posle osvobozdenija dlja ubediteljnostj on zhenilsja, ven4alsja i dazhe sdelal tatu s imenami 4lenov semji.Vse eto bilo dlja togo, 4tobi po tixonjku ee grabitj, a kogda u powli finansovie problemi v ot4asti iz-za togo 4to on sam dovel ee do bankrotsva.I kak zhirnaja krisa brosil tonuwij semejnij korablj i ukral dorogie zolotie 4asi .Kto somnevaetsja mozeti nabratj v inete ego bivwuju familiju Mareks Zulps i ubeditesj 4to eto vor s kriminaljnim prowlim.Vnewnostj obman4iva tak kak on umeet bitj o4enj obajateljnim, dobrim.Budjte ZHENWINI vnimateljni s etim Marekom. Naskoljko mne izvestno on sedit v socialjnix setjax i obwaetsja s zhenwinami navernika podiskivaet druguju zhertvu.

O olegss7 02.05.2014

Dargie lasitaji es esmu pazistama ar so cilveku un ta ir patiesa informacija. Esiet uzmanigi ar so cilveku vins ir zaglis.

W wwoki 18.02.2022
pretīga uzvedība,smerdeklis, alfonss

Smerdeklis Naktinisdirsis sez Tinder laiku pa laikam esmu redzejis, tad vins ieliek tadu neglitu bildi un laiko sievietes. Uzmanieties alfonss. Viņš man rakstīja, ka draudzētos, bet nekad neprecētu meiteni kurai nekā nav. Bet viņam pašam nekā nav , kā tikai ir veca toyota ar kuru vins brauc un lur uz cilvekiem, viņš smird pēc sviedriem, nemazgājās. Gaida, kad sievietes viņam izmaksās kaut ko :D absurds. Teica, lai es viņam uzdāvinu to un to. Nagi nospūrusi, neuzskata sakopt. Vispārr tur maz no vīrieša, kā bāba, nevīris
kīga uzvedība. Pēdējā mīļotā esot ar kuru sporta spēlēs iepazinies, tādas emocijas esot bijussas, ka aptaisijies.Vismaz citiem to nestāstītu, ka dejojis tā ka tādas emocijas no tās sievietes, apnemis esot par piedzivotaju, si esot bijusi ar piekabi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes