Mareks Pikevičš - krāpniecība

Veicot dzīvokļa remontu vajadzēja nomainīt siltuma radiatorus. Caur reklāmas portālu ss.lv atradu santehnikas meistaru, kas varēja veikt šo darbu. Pirmo reizi meistaram Marekam Pikevičam piezvanīju 14. aprīlī pa tel. 28727170 un sarunāju tikšanos. Tajā pašā dienā vakarā atbrauca meistars un tika apspriestas santehnikas remonta detaļas. Meistars pieprasīja man 140 Ls ar norūnu, ka nauda tiks iztērēta santehnikas būvmateriāliem, tomēr nekādu čeku vai garantijas vēstuli man neiedeva. Radiatoru nomaiņa tika plānota uz 16. aprīli plkst. 9.00., tomēr jau 15. aprīlī meistara mobīlais telefons bija izslēgts.

Iepriekš bija sarunāts, ka es uzzvanīšu viņam 15. aprīlī, lai apstiprinātu radiatoru nomaiņu, kas savukārt saistīta ar «Rīgas Siltums» speciālistu ierāšanos. 16. aprīlī plst. 9.00. meistars Mareks neieradās. Visai kāpņu telpai apkures sistēma tika atslēgta uz norunātu laiku priekš radiatoru maiņas. Sakarā ar iepriekšminēto apstākli, es nekavējoties atradu citus meistarus, kas veica santehnikas darbus.

16. aprīlī ap plkst. 12.45. meistars Mareks uzzvanīja un pateica, ka telefona aparāts bija atslēgts jo viņa dēls tika avārijā uz viņa mašīnas un palūdza pārcelt būvdarbus uz ceturtdienu (18.04.2013.). Sarunas laikā es plaūdzu meistaram Marekam atdot 140 Ls, kurus viņš pieprasīja iepriekš, tomēr Mareks atteica pamatojot to, ka viņš jau ir iegādājies materiālus un apsolīja atgriezt naudu divu nedēļu laikā. Divu nedēļu laika periodā zvanīju meistaram Marekam vairākas reizes un katru reizi viņs teica, ka jāpagaida vēl nedēļa. Uz doto brīdi (17.maijs) nauda netika atgriezta un arī nav nekādas iespējas ar Mareku runāt, jo viņš ignorē zvanus.

Nevienam neieteiktu izmantot Mareku Pikeviča pakalpojumus, jo viņš ir krāpnieks un melis. Viņs paņem naudu un pēc tam pazūd, kā arī melo par darba vietu. Viņš stāsta, ka strādā SIA Sigats, tomēr nekad mūžā nebija tur strādājis, to apliecināja kompānijas direktors.

Komentāri (7)

A akton 17.05.2013

Esmu lietas kursā, Jūs visu lietu nestāstat līdz galam. Tā kā materiāls bija jau nopirkts uz Jūsu 140, -Ls, un Jūs paši atteicāties no mūsu pakalpojumiem tikai tāpēc ka cilvēks nokavēja 2 stundas no norunātā laika, Jums tika piedāvāts materiāls, Jūs atteicāties, nu tad gaidiet, kad šis materiāls tiks izlietots citos objektos un Jums daļēji tiks nauda atgriezta! Jau 16.05.2013 Jums tika pārskaitīta nauda uz Jūsu kontu, protams, neliela summa, bet tomēr. Uz doto momentunav tāda objekta, kur nepieciešams Jūsu nopirktais materiāls. Naudu atgriezīsim.
Nēesam nekādi krāpnieki, izcili daram savu darbu, un mūsu neskaitāmie klienti ir apmierināti un pateicīgi par paveiktiem darbiem.

A Anita Zabrocka 25.05.2013

Jūs to stāstīsiet tiesā. Kā reiz izdomāsiet, kāds Jums ir sakars ar kompāniju Sigāts, kurā neviens Jūs nepazīst, un arī par dēlu skolnieku, kurš ticis avārijā pēc Jūsu vārdiem, un par dzimšanas dienu un par mirušo tanti utt.

M mimo 25.05.2013

Анита, хоть часть денег была перечислена или нет?

A Anita Zabrocka 28.05.2013

Да, перечислили 4, 50 латов из 140 латов, и то, перечислил не сам Марек Пикевиц, а его сожительница. В общем, человек аферист с большой буквы - он не только берет деньги и скрывается, но и заставляет решать свои проблемы третьих лиц.

M mimo 29.05.2013

Анита, остаётся пожелать Вам удачи.
П.С: Марек, верните деньги!

Inženieris 30.05.2013

Skopais maksā divreiz! Gan jau Anita meklēja to lētāko apzvanot 10.lpp ar santehniķiem :)
Normāls santehniķis parasti neņem priekšapmaksu mainot radiatorus, tik jau naudas lai nopirktu fasondaļas un caurules vajadzētu jau nu būt pašam!
Iepriekš protams, saskaņojot izmaksas ar pasūtītaju!!!

G genri 26.02.2015

Оставлю и я о этом хорошем человеке отзывы.Есть все предостовляющие документы как он моего клиента опдурил и на сколько.мы знаем. можем предоставить всю его махинацию с финансами даже перед видом.его надо посадить на кол как делалось в ...в противном случае его надо хорошо и один раз подставить, . У нас В ЛАТВИИ ЕСТЬ ТАКИЕ ЛЮДИ?????
Что-бы дали работать серцифицированым специалистам которые заслужили это право работать на нашем рынке без конкурентов джамшутов...Всем сантехникам на свете предлагаю ознакомиться со сметой--может кто даст ниже цену?могу выслать смету каждому клиенту, но самое главное забыл сказать, что он думая о своём интересе он подставляет известную в Латвии компанию как dkd sia.С сылаясь на то что производили работу именно специалисты этой компании. увы. что можно об этом сказать. не ведитесь на дешовку иначе оставят без штанов и на буханку хлеба неостанется.пока. могу оставить свой номер тел.22331418 мне незачем скрываться, и бояться...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes