www.sudzibas.lv Manuka Extra Smēres reklāma

Manuka Extra - Smēres reklāma

Sveiki!Kā jau loģiski, lai pirms produkta pirkšanas, varētu saprast vai medecīnisks produkts jums der, nepieciešams konsultēties ar ārstu.Tāpēc šajā saitā http://webmoneysaver.com/371/manukaextra/ ir reklāmas raksts kur dermatologs ar 15 gadu pieredzi iesaka šo smēri. Tātad nolēmu pierakstīties pie Pētera Kozlovska....1. izmeklējos šo ārstu interneta sarakstos, neatradu2. sazvanījos ar dīleriem kuri norādija uz kompānijas Product LLC mailu [slēpt]@promotion4ever.com3 uzrakstīju kompānijai lai šie atsūta Daktera rekvizītus, bet nu jau kā 3 dienas klusums, lielā labā kompānija neatbild...4. saita adresē visi ierakstītie komentāri ir viltoti, centos tur ko uzrakstīt, neko nepublicējaTā ka seciniet paši kas šīs par reklāmām un brīnumlīdzekļiem...

J

Komentāri (13)

A Andris Lejnieks 12.07.2015

Vins patiesam palidz, pats parliecinajos.

E edite zaula 05.08.2015

jaa, es arii iekritu, kaa circenis pelnos, tas viss ir blefs, nekas nepaliidz smeeri smeereeju jau otro nedeelju, vispaar nekas nav mainiijies, ja ne vel lielaaka nieze, un lielaaka ekzeema paliek, zeel ka taa tautu maldina, , ,

~ ~♥~ Kristīna Egle 21.01.2016

Sveiki! Mēģināju uzrakstīt saviem sugas brāļiem un māsām ziņu lapā - http://manuka-extra.lv/, kur daudzi ir neizpratnē un neticīgi - pasūtīt vai nē, taču sliktas atsauksmes tur neievietojas (!). Vārdu sakot, tā kā naudu tāpat jau esmu izgāzusi visādiem brīnumiem laika gaitā, dziedniekiem - šmaukļiem (viens tāds sēž Zinātņu akadēmijā - Elmārs Spodris, arī 50 eur par 20 min. konsultāciju mutvārdos un ar dārga ķermeņa krēma Dr. Nona reklāmu), domāju, ka 50 eur varbūt pavērs kādas durvis uz slimības atrisinājumu, tāpēc pasūtīju Manuka ziedi http://lv.manukaextra.org/, kur uzreiz protams ieteica ņemt lielāko iepakojumu (80 ml) un beigās gribēja pierunāt, lai ņemu vēl lielāku. Preci atgādāja, samaksāju piegādes brīdī, pirms tam zvanīja izplatītāji no Lietuvas, instruēja kā lietot, ievāca datus utt. Lietoju jau apmēram 2 nedēļas - jēgas nekādas. Nieze nemazinās, pleķi nemazinās un tā ziede arī kairina ādu - nieze saasinās. Lietoju arī papildus uz iekaisušiem krūts galiem un uz sejas pie matu līnijas - rezultāts apaļa nulle. Nu neņemšu papildus iepakojumu, lai izietu mēneša kursu, lai iztērētu vēl 50 eur, jo manuprāt pa 2 nedēļām tomēr vajadzētu būt kādām uzlabojuma pazīmēm...un starpcitu, jāaiziet uz biotēku, tur arī piedāvā šī manuka augļu produkciju, cenas gan nezinu.

P Patiess Fakts 24.03.2021

Biju pie Elmāra Spodra, 2 reizes pa 90 lati iztērēju, tolka nekāda, viņš neko neredz. Viņš saka, ka kaut kas griežās ir lāsts, bet viss garām. Tad zvana kaut kādai tantiņai visu laiku, nu nez vai tā strādā kur. Pa vidu dzen sviestu totālu, nu naudas izkrāpšana, nekāda tolka no viņā nav. Viņš neredz neko .Apmāns.

P Patiess Fakts 24.03.2021

Rezultāts nebija nekāds! 0! Tikai iztērēju diezgan lielu naudu pie 200 Ls.

~ ~♥~ Kristīna Egle 21.01.2016

Vēl izlasīju rakstu - http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/134339/medus---brinumainais-saldais-supervaronis
Pārbaudiet etiķeti
* Ne visam medum, kas tiek nosaukts par manukas medu, piemīt antibakteriālas spējas. Tāpēc pirms pirkšanas noteikti rūpīgi izlasiet etiķeti uz burciņas: ja uz tās nav norādīts UMF skaitlis un UMF tirdzniecības marka, tas nebūs pareizais medus.
* Mājas vajadzībām izvēlieties manukas medu ar UMF skaitli 10 un vairāk.

Lieki piebilst, ka nekā tāda uz iepakojuma neatrast...

~ ~♥~ Kristīna Egle 21.01.2016

Man ir šāda tūbiņa, aplūkojama divās vietnēs https://goo.gl/ke21Qu
vai

http://www.ebay.com/itm/Manuka-extra-for-skin-ointment-/252214447523

R Raimonds Lapuķis 12.04.2016

Mēnesi lietoju, bet diemžēl nav rezultātu! Tas attiecas uz psoriāzi!

R rgfvfrewvre 25.07.2016

Man, diemžēl, nepalīdzēja. 39 vietā atmaksāja 29, bet process diezgan piņķerīgs

P Patiess Fakts 26.03.2021

Man nelaga pieredze, nav pieklajigi pa tukso plapat ar klientu, jo vins ir atnacid ar problemu, Nevis pa tukso. Vizite maksaja 30 lati , lai pa tukso paplapatu? Neko konkretu nevareja pateikt vispar. Esot lasts , jo griezas vina amulets:( Un tad vins zvanija pa telefonu 2 vai 3 reizes kaut kadai sievietei, kas nema nost lastu, vins pats nemaz nevareja. Un teica, tikai neej pie nekadam tantinam, jo tad uzliks tadu, ka pat vins nevares nonemt. Bet kapec lai vinas man ko liktu, drizak pateiks, ka sis neko nemak tikai iekase naudu.

U uns 27.03.2021

Tad jau nav nekāds gaišreģis, ja neko nevar pateikt.

P Patiess Fakts 26.05.2021

nav gan, drīzāk šarlatāns

P Patiess Fakts 23.05.2021

principā es pie viņa tikai izmetu naudu, tolka nekāda. Krāpnieks.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes