Mālpils muiža - Skaļums.

Rakstu šo sūdzību ar dalītām jūtām. Šovakar noklausījos brīnišķīgu koncertu uz Sibirijas dīķa saliņas, kur uzstājās Muktupāvels ar pavadošiem muzikantiem. Šo brīnišķīgo noskaņu aizēnoja blakus Muižā notiekošais krievu balagāns. Labi, ka Muktupāvels par to spēja vēl paņirgāties. Nāk prātā mana vēctēva stāstītais, ka tad kad Mālpilī ienāca Krievu armija, ēsot ļoti smirdējis, šodien laikam ir tāpat.

Komentāri (2)

C cammozabisyu 27.07.2014

Ahh beidz tak tu kurināt tautu... Visi esam cilvēki, pats esmu tīrs Latvietis, bet nesēžu internetā un nekladzinu cik Krievi ir slikti. Es viņus neievēroju, man viņi netraucē.

Un saki ko gribi, man 90% biznesa partneri ir tīri krievi, un ja godīgi uz viņu fona Latvieši mēdz būt riktīgi "loši".. ka tik piekrāpt, atņemt, lai pašam vairāk... Krievu biznesa partneri un draugi ir uzticīgi kā "suņi" uz kuriem var paļauties vairāk nekā uz dažiem labiem Letiņiem.

Aj ko tad es, es jau neko. Kurini tik tālāk tautas, gan jau tev te daudz līdzjutēji uzradīsies.

profils 27.07.2014

> Jānis Jabusovičs

Skat. šo aktuālo informāciju:

Lato Lapsa: "Daži vārdi nākamo gadu lielgabalgaļai."

http://www.pietiek.com/raksti/dazi_vardi_nakamo_gadu_lielgabalgalai

Ir sacīts: DOMĀ līdzi!!!..." ;)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes