www.sudzibas.lv Malek Neuzticieties MALEK naudas jautājumos!

Malek - Neuzticieties MALEK naudas jautājumos!

Informācija firmām.

Nekādā gadījumā neiesaistieties ar šo firmu "atlikto maksājumu" jautājumos! Ja viņi būs jums parādā, tad atgūt šo naudu būs neiespējami!!! Būs tikai solījumi norēķināties šodien-rīt, bet vairāk par solījumiem nekas nenotiks! Jau vairāki desmiti firmu nevar no viņiem "atgūt" savu naudu neskatoties uz visiem līgumiem un parakstiem!

Pirms pusgada, kad jau lieta izskatījās pavisam slikti, šie mahinatori (ar Mareku Braunu priekšgalā) ņem un piereģistrē citu firmu - MALEK RENT (Reg.Nr. 40103329026), bet veco MALEK (Reg.Nr. 50003942311) pārsauca par LINCO DT! Un gali ūdenī! Pierādīt, kas kuram un kāpēc ir parādā palika pavisam grūti...

ĻOTI iesaku neticiet nekādiem viņu solījumiem naudas jautājumos!

P

Komentāri (2)

T TasKuršPārdotNemāk 31.07.2014

Nekādā gadījumā nenomājiet auto tajā firmā. Ar īri itkā nebija problēmu, ja neskaita to, ka bija jābūt gāzei, bet tādas nebija (nestrādāja). Nācās liet parasto degvielu. Bet te jāpiemin, ka itkā tas auto tikko bija atdots un man steidzami vajadzēja un to īpašniekas varēja teorētiski nezināt. Tāpēc par to nav sūdzība.

Sūdzība ir par to, ka atdevu auto. Pēc divām nedēļām zvanu vai varu braukt pakaļ naudai? Īpašnieks, saka, ka neesot kasē naudas? WTF ? Lai zvanot ap 1800, varbūt, ienākšot nauda. Zvanu vakarā ap 1800 atkal neesot nauda, lai zvanot rīt.

Padomāju (poh*j) braucu pa taisno pie šamējā saku, lai dod naudu. Viņš saka : "eu, vajadzēja pazvanīt pirms brauc, kasē nav naudas." Es uztaisīju tur skandālu, sabļāvu un pa muti gribējās iedot. Saku, ka rekur serviss, lai nestāsta, ka 70 eiro drošības naudas nav. Pateicu, kad un cikos būs mana nauda? Teica, ka rīt, lai jebkurā laikā braucu pakaļ.

Atbraucu nākamajā dienā, gatavs visam, bet naudu atdeva un devos prom.

*Pretīgs īpašnieks - kas man kā klientam visu laiku jāzvanās un jāprasa sava nauda ? Kā tas var būt, ka kasē nav nauda ? Tie ir vieni lieli meli, mēģina apčakarēt un ja redz, ka jūs esat vājāka persona par īpašnieku naudu tā arī nedabūsiet.
* Ja es nebūtu aggresīva persona, kad mani mēģina apkrāpt, iespējams, ka tas vilktos ilgi.
* Ja nomājiet auto, esiet gatavs viņam ar varu to naudu izsist ārā.
* Manā gadījumā tie bija nieka 70 eiro, bet ja tā būtu lielāka nauda iespējams, ka tad būtu vēl smagāk kko risināt.

Neiesaku pīties ar to tipu.

4 4242 25.03.2015

Mareks Brauns - no viņa pa gabalu. Glums tips. Ja gribat zaudēt nērvus, laiku, līdzekļus - uz priekšu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes