Mājas Alus - bandīti

Pirms kāda laiciņa biju ienācis šajā veikalā nopirkt kādu lietu. Gribu teikt - apkalpošana nelaipna, visur stāv kaut kādas netīras burkas un. Iespaids nav tas labākais.
Bet ne par to iet runa.
Šodien ap pusdienlaiku gāju garām šai iestādei. Dzirdu - kliedzieni no turienes (krievu lamu vārdi). Veikalā nav neviena pārdevēja. No durvīm izskrēja satraucis puisis, kuram pajautāju, kas noticis.
Ko viņš man paspēja pateikt - tur direktori ir bandīti un pēdējas maitas. Teica ka nostrādāja tur gandrīz mēnesi, un darīja visu, kas bija nepieciešams, bet šie viņam samaksāja kādus 60 latus. It ka - pārbaudes laiks. Šis puisis, protams, mēģināja iebilst un teica kaut ko par minimālo likmi. Direktori viņu nolamāja (to, ko pats dzirdēju) un izmeta no veikala.
Vai tiešam mūsu valstī vairs nav kāda likuma pret tādām darbībām?
Ļoti ceru, ka šo te lasa kāds no VDI, VID vai tamlīdzīgas iestādes un noteikti dos padomu.

S

Komentāri (1)

L Lana Deina 25.01.2014

Pirms 2, 5 gadiem, tieši pēc mēneša pēc aprakstītiem te notikumiem arį nostrādæju pie viņiem ap mēnesi. No sākuma teica ka ir jāslēdz līgumi ar veikaliem, lai izplatīti viņu pašu ražoto alu.Kad nepilnās 3 nedēļas bija noslēgti 15 līgumi, jutu ka sāk čakarēt prātu, tādēļ. Piedraudēja ar darba inspekciju, savācu tik, cik vajadzēja naudas un atā. Labāk neielaisties.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes