www.sudzibas.lv Mājai un Dārzam Izsturešanās pret Klientiem

Mājai un Dārzam - Izsturešanās pret Klientiem

Biezi sanāk iepirkties buvmateriālu veikalā Mājai un Dārzam,Bauskā!!! Un vienmēr saskaros ar pretigu atieksmi pret klientiem!!! zales darbinieces var atļauties pateikt,ko tu gribi!! Ja gribi kautko iegādāties ,kur nepieciešama darbinieku palidziba, sākas murgs. Jāvazājas pa veikalu un jāmeklē kam ko pajautāt,un kad atrodi tad šamējie izbola acis un negribīgi velkas uz nepieciešamo nodaļu!!! Vadībai kautkā vajadzētu reaģēt,jo tas taču iespaido viņu biznesu!!! Priekš sevis esmu izlēmis vairs neiegriesties tadā bodītē!!!

K

Komentāri (4)

K kaspars4455 02.09.2014

Tu zini kādas ir algas šajā mēslu bedrē?
Tu zini kā tie utainie ņergas slēdz darba līgumus?
Tu zini ka tur ir 13 stundas dienā jāstrādā - tiešām jāstrādā galvu nepaceļot ar diviem 30 min. pārtraukumiem.
Tu zini ka tur neviens normāls cilvēks ilgāk par 2 mēnešiem nestrādā?
Tu zini ka šis sūdu kantoris a/s "diāna" tevi kā darba ņēmēju regulāri apzog nesamaksājot un netaisnīgi atskaitot?
Alga tiek atrunāta 500 eur uz rokas bet līgumā ieraksta miņimalku. Un algas dienā tu saņem kaut ko drusciņ vairāk par minimālo - nostrādājot 191 stundu (tas ir 24 pilnas darbadienas jeb 6 dienas nedēļā - pārrēķinot uz 8 stundu darbadienu).
Kaut kas nepatīk? - nu nestrādā.
Attiecīgi - kā maksā tā strādā.
Brīnums ka tajā zagļu un pusmuļķu kantorī vispār kāds strādā.
Laikam cilvēkiem ir ļoti liels izmisums un bezizeja ka tur kavē laiku.

A Agnija 25.01.2017

Kas tas par mulkibam.Eju tur garam katru dienu,pardevejas to tik vien dara ka kakta notupusas ara pipe,pretigi.Veikala tiesam nevienu nevar atrast,ja vajag palidzibu.Par to ka vinas tur ilgi nestrada ari nepiekritu,visas klukstes tur jau gadiem tup,sad tad uzrodas klat jaunas.Nemaz nrkautrejas aprunat cita citu pirceju prieksa.Tiesam pretigi tur iepirkties un bez lielas vajadzibas ari to nedaru.Un vel darba laika savos lilla darba kombinzonos krava lupatas netalaja mazlietoto apgerbu bode lupatas,3 pardevejas reize,tas nozime ka veikala nav kas apkalpo taja bridi.Vienkarsi vaks,no malas gan liekas halava ne darba vieta,parstradajies nebusi nekad,ja nu vienigi daudzas stundas nogurdina,trinot meli,pipejot un vazajoties.

M MaritedeBruin 08.10.2018

Netaisnīhi gan tu tagad apzākā. Mans dēls tur strādā par minimalo algu 13 stundas dienā. Izkrauj visas smagās preces no pievedumiem. Viņš regulāri pārnāk mājās sāpošām kājām, rokām un miguru no smagā darba. Pamēğini Tu pārgudrīte to darbu ko viņš dara, pat 2 dienas nenoturēsies. Visi jau ir gudri citus apzākāt kamēr nav viņu vietu izmēğinājuši. Fui tev par taviem nesmukajiem vārdiem.

P papiņš 08.04.2018

klienti ir prostituutaam,tu esi pirceejs

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes