www.sudzibas.lv Mairita Antēna Negodīgs pircējs

Mairita Antēna - Negodīgs pircējs

5. marta vakarā Mairitai Antēnai, pēc draugiem.lv publicētās informācijas, 25 gadus veca, dzīvo Rīgā, telefona nr.: 28724343Mairita ⊰♥⊱ AntēnamammaPilna zeme ar neliešiem!(25)ar Omniva nosūtīju paku ar zīdaiņu drēbītēm, 7. martā paka bija Lielirbes ielas t/c Spice pakomātā. Bijām draugiem.lv ar vēstuļu starpniecību vienojušās, ka Mairita Antēna par sūtījumu un sūtīšanas izdevumiem (7 + 2.59eiro) maksās, kad to saņems. 9. martā Mairita draugiem.lv vēstulē rakstīja, ka tūlīt pārskaitīs naudu, līdz pat vakardienai uz vēstulēm, zvaniem neatbildēja, naudu neesmu saņēmusi vēl šodien, 13. martā. Vakardienas vakarā pēc diskusijas draugiem.lv izveidošanas, kurā lūdzu uzmanīties no šīs negodīgās pircējas, saņēmu vēstuli:"Es loti atvainojos,parskaitiju jums naudu,bet man vina atnaca atpakal nezinu kapec!!! :S P.s. Bet kas ta pa huinju tagad no jusu puses interneta?????Jums kaut mazakas cienas ir pret otru???!!!!20:22 Nauda jums bus,ta ka sediet un gaidiet.....necepieties!Un palugsu melus pa internutu neizlaist."Šodien uz zvanu neatbild, vēstuli nosūtīt portālā draugiem.lv nav iespējams, jo viņa liegusi vēstuļu saņemšanu no personām, kas nav viņas draugi.Liene Apine

H

Komentāri (3)

Likumsargs 13.03.2015

Kārtējais uzmetiens! Jo ja internetbankā uzraksta nepareizus rekvizītus, banka nemaz nepieņem maksājumu. Tāpēc domāju, ka šī freilene tiešām ir krāpniece un nemaz nebrīnīšos, ja viņa tās drēbes ir izlikusi pārdošanā!
Diemžēl šajā zemē visu nosaka nauda un alkatisms!

L lienevikmane 13.03.2015

pashi vainigi, tapec shajos gadijumos norekjinaties tikai cash no rokas rokaa ari lai preci var apskatit, pa taalu, nevar aizbraukt ? nenemiet labak vispar... cik gadijumi tadi ir bijushi, bet tapatas neviens nemacas un nemacas no kludam...musdienas uzticeties nevar nevienam, naw swarigi cik saldi dziedaas un soliis naudinju, tapatas labak aci pret aci!!!
Liene

H hellena4 28.03.2015

24. martā pēc ilgas sarakstes īsziņu veidā saņēmu no Mairitas Antēnas naudu par drēbītēm.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes