MAIGA SIA - LOGI

LOGU MONTĀŽA ĀRPUS KATRAS KRITIKAS, APDARI IZPILDĪJA TĀ, KA BIJA JĀAICINA CITAS FIRMAS STRĀDNIEKI, LAI PĀRTAISA. LĪGUMĀ PAREDZĒTO GARANTIJU NEIEDEVA, PAR NAUDAS SAMAKSU NEKĀDU DOKUMENTU NEIZSNIEDZA UN BEIGĀS VĒL PIEDRAUDĒJA AR ATRIEBĪBU PAR MANU NEAPMIERINĀTĪBU, TELEFONISKI NOSAUCA VISĀDOS KRIEVU VĀRDOS. ĻOTI NOŽĒLOJU, KA PASŪTĪJU LOGUS SIA "MAIGA"

Komentāri (9)

J juris 24.05.2006

8 let stavil v firme majga okna i dveri ,sredi klientov povidal ne malo urodov.V procentnom otno6enii dovoljnih klientov bilo na mnogo bolj6e.V otzivah o4enj malo konkrenoj informacii.

A Anna 27.12.2006

SIA Maigas PVC ārdurvis - brāķis pēdējais,vējš pūš pa apakšu iekšā. Garās pārrunas ar firmas Valmieras nodaļas darbiniekiem bijušas pilnīgi bezmērķīgas, tukša muldēšana un pilnīgu aplamību pūšana no viņu puses. Labāk izvēlieties citu firmu, ja negribat bojāt nervus ar nekvalitatīvu preci un bezmērķīgām pārrunām.

S Sintija 21.01.2007

BRUTĀLA ATTIEKSME, SLIKTA KVALITĀTE, VIENMĒR VAINO PASŪTĪTĀJU, T.I.NEATZĪST NEKĀDAS SAVAS KĻŪDAS.

D Dāvids Dizins 24.08.2018

Piekrītu

Z Zane 19.07.2007

AR SMAIDU UZ LŪPĀM PIEMĀNĪJA UN NAUDU NE SANTĪMA NEATGRIEZA.

D deviloangel 28.03.2012

Полностью присоединяюсь к критике, фирма использует самые дешевые материалы, качество и обслуживание ужасное !!! Они ставят дешевые окна специально под тех строителей, которые на всем экономят и хотят только продать недвижимость по максимуму, вложив минимум. По гарантии ничего не добиться. Если при покупке узнаете, что стоят такие окна, то сразу отбрасывайте этой вариант - это сразу знак дешевых материалов и ужасного качества. Сам профиль ОЧЕНЬ мягкий !!!

E elija 25.03.2014

Pirms desmit gadiem pie viņiem pasūtījām logus. Bijām sajūsmā. Meistari laipni, visu izdarīja kosmiskā ātrumā. Kvalitāte joprojām laba. Pēc darbu beigšanas visu satīrīja un gružus aizveda. Kas tad mainījies? Komentārus lasot bail paliek. Tagad atkal vajadzētu logus, bet jāsāk šaubīties.

N Niks Rozītis 12.07.2014

SIA "TMB Maiga" arī laikam ir tās pašas SIA"Maiga" atvasinājums, jo Valmierā atrodas turpat, kur SIA"Maiga". Viņu tirgotie (SIA "Vidzemes logi" izgatavotie) logi ir ok, bet ar montāžu ir diezgan švaki. Varbūt man nepaveicās ar konkrēto meistaru, bet gar logiem tās lentas viņi kvalitatīvi montēt nemāk. Lai gan materiāli tiek izmantoti augstvērtīgi, bet šajā kategorijā strādā kā diletanti - amatieri, man šķiet, ka tam meistaram ne zināšanas, ne instrumentu bija ar ko normāli lentas iestrādāt. Par profesionāļiem es viņus nesauktu, kā viņi paši to apgalvo savā mājas lapā.

D Dāvids Dizins 24.08.2018

Jā, es arī NEiesaku "TMB Maiga" . Tā cerēju atbalstīt vietējo uzņēmēju, bet še tev. Nekādas atbildības. SIA "TMB Maiga" (www.tbmmaiga.lv) pasūtīju logus uz kopējo summu ap 1000 eur. Vienam logam rāmis tika uztaisīts tik sūdīgs, ka aiz gumijas vērēja mazo pirkstiņu iebāzt. Pēc vairākkārtīgām sūdzībām katru reizi dabūju tikai solījumus, ka nu iebrauksim. Lūk, pēc gada!, logs vēl arī ieplīsa, un tad tik sākās. Redziet, jūs pats nepareizi uzstādījāt, tāpēc logs ieplīsa un garantijas laiks arī cauri, ta ka mēs neko nezinām. Pilnīgi stulbs kantoris un tā vadītājs Madars ir gļēva personība. Tagad plānoju mājai un saimniecības ēkai lielus trīs pakešu logus ap 1500 eur budžetu, šamiem tas aizies garām. Pilnīgi nejēdzīgs mārketings uzņēmumā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes