www.sudzibas.lv Magda forte slikts serviss

Magda forte - slikts serviss

Kādu laiku atpakaļ bija vajadzīgas koka grīdlīstes un nolēmu iegriezties Magda Forte ražotāja veikalā Maskavas ielā 106, ok līstes atradu kādas vajag, bet kad vēlējos par tām samaksāt ar kredītkarti te nu bija vilšanās izrādās ka tādas viņi neņemot un arī turpmāk neņems pretī, jo redz bankas prasot savu komisiju kas ja nemaldos ir kaut kādi 0.15 santimi par pirkumu un pārdevējs kas cien.kunga gados atbildēja, ka nevēlas barot bankas. Nu var jau būt ka tas tā arī ir, taču es ir pircējs un mani interesē ērts norēķināšanās veids ja jau tas ir firmas veikals. Taču kā alternatīvu man piedāvāja aizvizināties uz sava rēķina līdz t/c Molam un tur izņemt skaidru naudu, kas man nebūt neizmaksās 0.15 santīmus ar busu braucot un tērējot vēl laiku. Pēc mūsu ironiski laipnās sarunas veikala pārdevējs manī atstāja tādu kā psihiski nelīdzsvarota cilvēka iespaidu un ejot prom nopratu, ka otreiz atgriezties man šajā veikalā nebūtu vēlams.
Interesanti būtu zināt vai es vienīgais esmu bijis pircējs ar kredītkarti kuram diemžēl alga tiek skaitīta uz bankas kontu?
Varbūt kāds zinās labu, alternatīvu veikalu kur tik ērtas lietas kā kredītkartes tiek pieņemtas?
p.s. es neesmu bankas darbinieks, bet gan vienkāršs amatnieks.

J

Komentāri (5)

L Lelle Bez Matiem 07.12.2012

cik zinu, jā, maziem veikaliem ir neizdevīgi ieviest apmaksu ar banku kartēm. tā ka, jebkura veikala īpašnieks pats var pieņemt lēmumu, kā viņam ir izdevīgāk/ērtāk - un attiecīgi Jūs kā pircējs varat brīvi izdarīt izvēli, kurā veikalā gribat vai negribat iepirkties, gan jau ir vietas kur par grīdlīstēm iespējams norēķināties elektroniski. neredzu te nekādu pamatu sūdzībai - tad jau visus latvijas veikalus, kas nepieņem kredītkartes, būtu uzreiz jālikvidē? iepriekš nekad nav nācies saskarties ar faktu, ka veikalos mēdz nebūt šāda iespēja?
a par to "psihiski nelīdzsvarota cilvēka iespaidu" - nu par pārdevēju nezinu, bet puslīdz droši varu pieņemt, ka šitādas pircēja pretenzijas noteikti izskatās nelīdzsvarotas. nepatīk - nu var nepirkt un iet projām, nav taču jābojā citiem nervus un vēl jāsūdzas internetā tikai tapēc, ka Jums lūk bija neērti.

S surykk 07.12.2012

Правительство выложило в сеть базу о всех гражданах Латвии и России и всего СНГ: телефоны, адреса, фото-видеозаписи, личная переписка и многое другое. Да кстати все данные в открытом доступе, но можно скрыть свою анкету если вы не хотите чтоб ее увидели другие. Вот сайт-- http://ovbaza.2sms.ru

X xj6 22.05.2015

Nu pardevejs tur ir tads, nedaudz ekstravagants opis :) Pats par sevi veikals ir tiri OK, bet ir cita problema - kaut vinjiem ir sava razotne vinji nevar sazaget deljus pec izmera uz pasutijuma. Piemeram, vajag brusu 46 x 46 mm - bet neko, japerk 50 x 50 un jamekle pasham, kur piezaget (ja ir industrialais gatera tipa zagis, tad so var elementari ieregulet).

V vienpadsmitdivpadsmit 27.02.2020

Biju vakar iegriezusies šajā veikalā Maskavas 106, pārdevējs - kungs jau cienījamos gados.., tik tiešām atstāja psihiski nelīdzsvarota cilvēka priekšstatu.. Pēc mana, pilnīgi loģiska un normāla jautājuma uzdošanas, atbildēja ironiski, pasmējās.. uz manis nākamo teikto frāzi, pagrieza muguru, pateica "vislabu", un aizgāja savā aizletes bunkurā, veikalā paliku viena. Protams devos prom..
Kaut ko tik dīvainu piedzīvojusi vēl nebiju. Lai nu kā, noteikti varu teikt, ka nekad dzīvē šajā "ūķī" savu kāju vairs nesperšu, un saviem paziņām arī noteikti ieteikšu turēties pa gabalu no šīs vietas, lai nav sabojāts noskaņojums dienai!

D dr_slogs 07.01.2021

Iepērkos tur regulāri un neredzu nekādu problēmu ne, ka nevar ar karti maksāt, ne kad saimnieks būtu dīvains, normāls čalis! Kompliments par pieejamo līstu izvēli!
Lelle Bez Matiem Cheers Lisai Lellei! 21gs., savādā pasaule!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes