Skalas Mācību Iestāde - Skalas

Silti neiesaku sadarboties ar šo iestādi.Pieteicos uz kursiem, kas tika 2x pārcelti.Rezultātā tos apmeklēt nebija vairs iespējams.Lūdzu atgriezt naudu.Un tad sākās...Atbildes uz epastiem saņemt nav iespējams, vai nu neatbild vai atbild pēc piedraudēšanas.Man tika izsūtīts rēķins, kas parakstīts jānosūta atpakaļ pa pastu(!!! aizvēsture absolūta - iekšējā procedūra , lai atdotu naudu). To, protams, viņi nesaņēma.Bez paskaidrojumiem, kāds varētu būt tālākais risinājums.Parakstītu reķiņu nosūtīju epastā, nav nekādas informācijas kad nauda būs utt , epasti tiek rakstīti aŗi bez parakstiem.Klientu apkalpošanas serviss zem katras kritikas.Mēnesis ir apkārt, klusums, ne atbilžu , ne naudas.Laikam jāvēršas citās instancēs!

K

Komentāri (4)

N nebremze 07.09.2015

Man ar šiem bija laba pierdze, nekāds problēmas, ne arī aizķeršanās.

I Inta 24.09.2015

Ne jau administratores /klientu apkalpošana/ tik vainīgas, bet šīs NVA STRUKTŪRVIENĪBAS vadītāja. Ļoti rūgta pieredze kā pasniedzējai. Līgumā tika ierakstīts, ka visus nodokļus maksā darba devējs, bet 'tu-tū'. Pašām jāmaksā nodokļi no h likmes 3.33!! Pasniedzējs-speciālists strādā minimālo h likmi/?! Kolēgi no citiem m/centriem bija šokā. Algas 2.daļu pēc kursu beigām gaidīju gandrīz 2 mēn., citi pat trīs. Kā minēju, tā ir NVA struktūrvienība, tātad naudiņa tiek sadalīta, jo m/centri jau ir starpnieki, nauda nāk no ES struktūrfondiem. Tā diemžēl ir daudzos m/centros. 2016.g. sākumā būs tāpat - piedalās iepirkumos, izsludina kursu sākumu un tad meklē, kas strādās. Neatrod, kursi jāatceļ, bet nauda jau ir notrallināta.

N Naivā laivā 27.09.2015

Gandrīz pilnīgi identiska situācija. Briesmīga iestāde, klaja ignorēšana, aizvien neesmu atguvusi savu samaksāto naudu jau kopš aprīļa - veselu pusgadu!! Neizskatās, ka arī atgūšu.. :( Ļoti žēl iztērēto naudu (par pārceltiem kursiem), iztērētiem nerviem un laiku. Fuj. Nebiju domājusi, ka mūsdienās izglītības iestādes tā var atļauties rīkoties. Ejiet ar līkumu. Skalas nav cienīga saukties par izglītības iestādi, drīzāk Šaraškina kantoris kaut kāds!

J Jolanta 26.01.2017

Man šajā firmā netika samaksāta nauda par ieguldīto darbu - apmēram 1000 eiro

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes