macibu cetrs Elisanda - ...

Диплом получила после четвертого занятия, хотя по программе должно было быть 7. Некоторым повезло еще меньше - одной девушке диплом вручили уже на втором занятии. Преподавание отвратительное - несколько минут теории, а потом, основываясь на эту теорию, малюй, как вздумается, никто на примере не покажет.

A

Komentāri (5)

D Di 18.10.2009

Proshla v etom uchebnom centre kursi po masazhu, ochenj horoshije! kachestvennoje prepodovannija i teoriji i praktiki! a Diplom vruchili posle okonchanija zanjatij! poetomu ne chego plohogo skazatj ne mogu =)

S SanitaOzola 30.01.2010

Ļoti labs apmācību centrs.Pabeidzu masažas kursus.Ļoti zinoši pasniedzēji.Sertifikāts tikai pēc eksāmena.

S Solvita 11.06.2010

"Elisanda" beidzu nagu dizaina kursus. Pieteicos uz paātrināto kursu - sešas nodarbības (pilns kurss ir 10). Apmācības bija ļoti labas, praktiski visu laiku skolotāja bija blakus, rādīja dažādas metodes, stilus, komentēja manu darbu. Par modeļiem vispār nevajadzēja domāt - vienmēr viss bija laicīgi sarunāts. Man neizsniedza sertifikātu pirms es nevarēju visu darbu izdarīt kvalitatīvi un 100% pati. Kopumā biju uz 10 nodarbībām, lai gan apmaksāju tikai sešas. Ļoti labs mācību centrs!

I Iveta Granta 27.07.2010

Mācību centrā "Elisandra" beidzu manikīra un pedikīra kursus un nokārtojot eksāmenu saņēmu apliecību un sertifikātu kā nagu kopšanas speciālists. Esmu ļoti apmierināta, jo kad pieteicos nebija nokomplektēta neviena grupa, bet man par lielu pārsteigumu piedāvāja individuālās mācības 2 mēneši (2-3 x nedēļā) un 1 mēnesis prakse (5 dienas nedēļā).
Man bija sava pasniedzēja, kas strādāja tikai ar mani, pēc katras jaunas teorijas apgūšanas bija rakstisks pārbaudes tests un prakstiskās nodarbības.
Vienmēr jutos gaidīta šajā mācību centrā un satiekot skolas vadītāju - nevis es stāstīju - kas esmu, bet viņa man stāstīja, ko jau par mani zina (ko esmu apguvusi un kā man sokas nodarbībās pie pasniedzējas), tas bija pārsteidzoši patīkami.
Teorijas eksāmenā bija 60 jautājumi, uz kuriem bija jāatbild 45 minūtēs, uz diviem biju nokļūdījusies, tādēļ man vēl mutiski bija jāatbild uz šiem jautājumiem, lai pasniedzēja pārliecinātos, ka tiešām zināšu kā pareizi rīkoties strādājot ar klientu. Uzskatu ka mācības ir kvalitatīvas un pārbaudes eksāmeni stingri, jo tiek piesaistīti eksperti no malas.
Par šo iestādi man nav neviena slikta vārda, vēl šodien zvanīju vienā jautājumā, kaut gan gadu atpakaļ jau esmu šo mācību centru apsolvējusi, man ļoti laipni atbildēja un paņemot manu tālruni apsolīja atzvanīt līdz noskaidros man interesējošo jautājumu.

Ar cieņu un patīkamām atmiņām par šo iestādi,
Iveta

S sisa 20.09.2010

Mana pasniedzēja vienmēr bija kaut kur citur, ne pie apmācāmajiem. Vienmēr bija jāskrien un jāmeklē.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes