Logu remonts.lv - Attieksme

Tik briesmīgu attieksmi es nevarētu pat tumšākajā tirgus stūrī saņemt! Es kā klients zvanīju uz šo firmu tel.-20018326 noskaidrot sev nepieciešamo informāciju un pretī saņēmu drausmīgu negatīvismu, mani izlamāja par to, ka es nekā nesaprotot no logiem utt. Patiesībā negribās pat atkārtot to sarunu!
Zinu vienu, nekad ar mani šī firma vairāk nevarēs sadarboties un es iesaku šīs firmas darbiniekam padomāt par komunikāciju ar klientiem!

I

Komentāri (2)

G Griinik 26.08.2014

htrh

G Griinik 26.08.2014

Pilnība piekrītu! Ļoti briesmīga attieksme pret potenciāliem klientiem. Zvaniju sakarā ar logu remontu. Rūnāt vispār nemāk. Nevienam neiesaku!

Полностью согласен с предыдущем комментарием! Отвратительное отношение к потенциальным клиентам. Звонил насчёт ремонта окна. Разговаривают как звери. Никому не советую!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes