www.sudzibas.lv LMT internets

LMT - internets

Labdien. Vēlos informēt par LMT 4g internetu. Testa režīma strāda ok lidz noslēdz līgumu. Intermets kurš bija 20mb/ sek. paliek par 2mg/sekundē. Labakais ir tas, kads solītais stabilais internets ik pa laikam partrūkst vispār. Ja viņiem prasa ko darīt lietas labā atbilde ir kad viss esot kārtibā. Pat tad ja notiek remonta darbi LMT kantoris netur pa vajadzību paziņot klientiem kad partrauks interneta pāraidi.

K

Komentāri (2)

W Wiwiana 03.09.2014

...man LMT nekad nav simpatizejushi ... tomeer pirms 2 gadiem man ieteica izmantot vinju 2 nedelu testa interneta pakalpojumu . Kautkan ligumu sastaadijanjau uzreiz !
Kad peec 10 dienaam sapratu - ka kautkaa negribu tomeer to LMT internetu - gaaju atteikties - un mana aacu prieksjaa darbinieks to visu arii it ka anuleeja ...+ vajadzeeja tikai uzrakstiit atteikuma aptiprinaajumu.
Bet kad peec kaada laika sanjemu mistisku rekinu savaa e-åpastaa kurs ieklaava gan interneta gan telefona ( !!! ) apmaksu _ es DIKTI IZBRIINIJOS ... biju shokaa - jo izmatoju tik ( dienas ) 2 nedelu testa internetu - kas bez maksas... kaa arii mans telefona operators bija BITE !!!
Es aizgaju pie viniem - visu kartiigi izrunaaju -vinji lika man uzrakstiit jaunu attiekumu no pakalpojuma ... to arii izdariiju un itkaa jau nomierinaajos ka nu viss kartiibaa !
Bet peec menesha atkal pa e-pastu atnaaca jauns apmaksas pazinojums gan internetam gan telefolan ... protams internetu vispaar neizmatoju un telefons ari pie Bites operatora .
Nu gaaju atkal uz vinju kantori skaidrotries velreiz bet shoreiz jau ar lielu nepatiku un antipaatiju pret LMT !!!
Atkal man lika uzrakstiit atteikumu no vinju pakalpojumiem :) . ...Veel protams tur pierakstiiju - ak lai beidz tacju man piesuutiit rekinus par NEESOSHIEM pakalpojumiem !!
Taa kautkaa viss pieklusa ...
Fuuuuu - ... tieshaam kaa zirneklu tiikls tas LMT - pietiek tik drusku kautko pameginaat pie viniem - kaa ilgi veel nav iespeeja atbriivoties un + nervu bojashana ar nepatikamiem apmeklejuma gajieniem uz to pusi ...

L liene.maur 22.11.2014

Man bija tiešī tada pati situācija testa režīmā 2 nedēļas strādāja vienkārsi supper un pēc tam visu laiku pātrūkst signāls un drausmīgi lēns ātrums. Kad izsaucām LMT tehnisko daļu apmēram saka ka ta ir rajona vaina utt un kad jautājam kāpēc sākumā bija tik ātrs un labs tad tas tāpēc, ka noteikti vairākk cilvēku pieslēdzoties vienam tīklam, jā noteikti neas nav mainījies :) Viniem baiga krapšanas sitēma. pirmās divas nedēļas viss pa pirmo strāda internets ātrs utt, pēc tam jau ir visss :(

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes