www.sudzibas.lv LMT stulbums

LMT - stulbums

Atnācam paņemt 4G interneta modēmu, stavējam un gaidījam ap pusstundu. 3 meitenes bija zālē. Viena radīja somiņas klientam, otra runāja pa telefonu, treša staigāja. Meitenes, kaut ka paskatīties vajag uz klientiem, ja viņi stav un gaida, nevajag vispār ignorēt cilvēkus. Nesagaidījam, aizgājam uz TC Solo, tur kaut mācēklis, bet ātri visu pastastīja un apkalpoja.

J

Komentāri (2)

AnnaKudeiko 23.08.2014

LMT ir kaktu kantoris. Mani neapkalpoja, kad izteicu vēlmi iegūt 2G internetu savā jaunajā telefonā! Tikko saņēmu penziju un nopirku ss.lv Nokia 6070 pa 5€. Es arī gribu lietot jaunākās mūsdienu tehnoloģijas!!

AnnaKudeiko 23.08.2014

Ir tik briesmīgi zināt, ka LMT tā izturās pret vēl kādu, gluži kā pie MAXIMA kases, kad vēlos nopirkt Okarti starta komplektu par 50€

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes