www.sudzibas.lv LMT Lmt interneta pieslēgums

LMT - Lmt interneta pieslēgums

Esmu lmt interneta kliente, ir man pieslēgums ar neierobežotu datu apjomu mēnesī maksāju noteiktu summu, tagad viņi izdomājuši ka tāds vairāk nav, par to pašu maksu varu iztērēt tikai noteiktu apjomu.
Šomēnes rēķins pienāca gandrīz uz pusi lielāks.
Tā jau ir naturālā krāpšana. Neisaku ar šo kantori sadarboties, pieslēgsit vienu tarifu viņi pēc laika izdomās citu, ne pa velti mani pazīstamie jau nomainījuši lmt uz citiem.

Komentāri (16)

Ausainītis 10.07.2014

Tas taču nav iespējams! Visi slavē LMT, un bariem vien pāriet pie šā operatora!

S santucs 10.07.2014

PTAC

BondsBonds 11.07.2014

Tad izvēlies atbilstošu tarifu savām IESPĒJĀM. Neviens uzņēmums nav labdarības organizācija, arī uzņēmums, kurā strādā tu noteikti tāds nav. Pats nopetni apšaubu arī šīs sūdzības patiesumu, jo izmantoju LMT pakalpojumus kopš desmitajiem gadiem, ir vairāki pieslegumi internetam. Nekad nav bijušas šādas ne arī līdzīgas problēmas.

sama 21.07.2014

Es 2gadus biju pieslēgus šo tarifu, līdz man paziņoja ka tāds nav, 16, euro ar centiem, bezlimita pieslēgums, tagad man pārtērēts un mēnesī rēķins atnāca26.50euro.Draudzenei tāds pats pieslēgums uz 2gadiem, viņa vēl maksā 16.50 bez limita.
Kā tad nav, māsa bija paņēmusi LMT tel pieslēgumu kur noteikta summa, bet atnāca rēkins ka palika mēma, pārgāja uz citu operātoru un VISS KĀRTĪBĀ.Cik zinu bariem no šī operatora mūk prom!

Latviešu tautas 21.07.2014

Labdien!

Paldies, ka sazinājāties ar mums!

Lūdzu, precizējiet savu interneta pieslēguma numuru, kuru izmantojat, kā arī jautājumu par LMT piedāvātajiem pakalpojumiem!

------------------------------------------
Ar cieņu

Sintija Kalniņa
Pakalpojumu konsultants
Informatīvā daļa
Klientu apkalpošanas dienests

Latviešu tautas 21.07.2014

sama! Ko Jus stastiet? NAV TADU TARIFU PAR 16, 50 EIRO MENESI! Ir INTERNETS MĀJAI 1 16, 94 eiro menesi https://www.lmt.lv/lv/internets-majai un tas nav ierobežots!

sama 21.07.2014

Atvainojot, bezvadu internets 16.94 mēnesī ar neierobežotu datu apjomu, BIJA!2gadus atpakaļ pieslēdzu tādu tarifu plānu, bet vairāk tāds neēsot un tagad šis tarifu plāns esot ierobežots, līdz ar to mans rēķins šomēnes 25.60.Ja esmu klients un esmu pieslēdzis tādu tarifu, tad viņam tādam arī bija jāpaliek?Vai ne ta?
Jeb esmu tel.bites klients un man ir uz mūžu aktivizēts bezmaksas īsziņas un sarunas tajā tīklā, tad viņi ar pēkšni var izdomāt, ka tāds tarifs vairs nav?Paldies nu jau 7gadus lietoju, bet no viņiem cūcīgu rīcību neēsmu sagaidījusi!

K kreditorsPG 21.07.2014

Sama, manuprāt Tev jāpalasa līgums. Iespējams tur tika atrunāts, ka divus gadus par i-netu maksā vienu summu, pēc diviem gadiem -citu. Provaideri bieži lieto šādu piesaistes metodi. Un nekā negodīga tur nav, tik jāmāk rēķināt.

BondsBonds 22.07.2014

Ha ha! Latvijā tagad ir EURO! Visticamāk agrāk maksāji 16Ls ar kaut ko (ar atlaidi), par internets 19 un tagad tā summa ir ap 26 euro! Pati esi nopietni sapinusies sevī. Šogad pirmoreiz rēķinā paskatījies?

Latviešu tautas 22.07.2014

26, 80 eiro

G gotthisright 23.07.2014

Mieru, Tikai mieru. Nevienu nav jaaizvaino, ja ir grūti ieet lmt lapā(kura ir diezgan riebīgi izveidota, bet par orientēšanos te nav runa) un atvērt JAUNUMU sadaļu. Es zinu par ko ir runa. Mans čoms ar nesen paķēra to "bezļimitku" un iegrābās, jo nomaksas modēms ar 4G un līgums uz 2gadiem, pamarinējās 2 mēnešus un jau no Jūnija, ja nekļūdos, LMT ir tikai 1 bezlimits mob internetam(ne internetam mājās), bija vairāki, kokrēti manam čomam piegrieza līdz 50GB/mēnesī, iepriekš šis bija BEZ limita.

Inženieris 30.08.2014

LMT klientu apkalpošanas kultūra ir zem 0, lai pamācas no BITES!

A AnnijaAbele 06.09.2014

Nevaru sagaidīt, kad beigsies līgums! Katru mēnesi 60 EUR, neadekvātas cenas. Pirms pusotra gada darbavieta nopirka iPhone5 un, kad mainīju darbu, pārslēdzu līgumu uz sava vārda. Telefons, protams, labs un tolaik bija dārgs, bet nu rēķins ir vienkārši nereāls. 25 EUR par kaut kādu Manu komplektu (telefons), pārējais - sms, zvani un internets, un es neesmu no pļāpīgajiem.

R rita 06.09.2014

Kad es kļuvu LMT klients, bija akcija - tiem, kas izvēlas sev mobilo operatoru LMT, būs bezmaksas numura noteicējs. Tas bija ap 1996.gadu, tad mēdza būt dažādas akcijas klientu pievilināšanai.
Neatceros precīzi, bet pēc kādiem 3-4 gadiem pēkšņi manā rēķinā parādījās maksa par numura noteicēju! Es zvanu un saku, ka man numura noteicējs ir bezmaksas, ka esmu uz tādiem noteikumiem kļuvusi par LMT klientu.
Man nekaunīgi atbildēja, ka LMT darbinieks ir kļūdījies, ka ir bijis audits un tagad šī kļūda izlabota un visiem jāmaksā par numura noteicēju. Es nebiju vienīgā, kas uz šādiem noteikumiem pieslēdzās LMT. Atceros, ka daudzi bija sašutuši un bija pat kāds jauns jurists, kas it kā gribēja tiesāties par šo tēmu, bet laikam atmeta šai iecerei ar roku un pārgāja pie otra operatora.
Tāpēc es varu piekrist, ka no LMT var sagaidīt nekorektu rīcību.

U uciite 11.09.2014

Es arī pirms gadiem biju pastāvīga LMT kliente. Parādu par rēķiniem nekad nebija. Vienmēr visu laikā nomaksāju, kā saka, biju labais klients. Tad vienu brīdi izdomāju, ka varbūt es kā pastāvīgais un labais klients varu pretendēt uz citu, kādu labāku tarifu paketi, bet nekā! Piedāvāja man vēl dārgāku!!! Mērs bija pilns, pārgāju uz Biti, esmu apmierināta.

A arci123 29.01.2017
Slikts serviss, interneta ātrums briesmīgs, nav interneta, maksāju par neko!

Sudziba par interneta atrumu, nav iespējams pat noskatīties video, nepartraukti lādējas un rezultāta nav. Šausmīgs serviss! Reklāmas un solījumi čakarē cilvēkus!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes