www.sudzibas.lv LMT Klientu apkalpošana

LMT - Klientu apkalpošana

Labdien!

Vēlējos pastāstīt kā man gāja LMT veikalā Gulbenē, kad gaidīju savu rindu, lai mani apkalpotu meitene ar tumšajiem matiem. Iegāju veikalā un redzu man priekšā ir divi cilvēki...apkalpo vienu vīrieti, kas cik nopratu iegādājas datoru, tajā pašā laikā runājot ar sievieti kas sēdēja pa labi. Sapratu kad apkalpos to vīrieti un pēc tam tad sievieti, kas pieļauju domu arī sēdēja jau kādu brīdi un gaidīja savu rindu. Laikam ejot sastājās aiz manis jau cilvēku rinda. Nogaidīju kādas 15 minūtes...nu tas vīrietis tika apkalpots un aizgāja...un es gaidu uzaicinājumu apsēsties...., kad pēkšņi pa durvīm ieskrēja sieviete un uzreiz apsēdās pie galda lai vinju apkalpotu, un meitene kas apakalpo LMT klientus to uzskatīja laikam par normālu kad var bez rindas ielīst, kaut gan savu rindu gaidiju es un otra sieviete kas sēdēja pa labi. Tad sapratu, kad laikam sieviete kas zēž pa labi nemaz nav rindā..Nu labi nekas...gaidu tālāk. Paiet vel kadas 10 minūtes nu tā sieviete, kas ielīda bez rindas, iet projām, tad sapratu kad nu laikam mana kārta...Es nu tagad eju..un mani pasūta, pasaka kad re kur tak sēž sieviete un gaida savu rindu....Es nogaidījusi jau 30 minūtes un mani pasūta. Protams es biju dusmīga, jo kāpēc tad apkalpoja to sievieti kas ieskrēja bez rindas?????Nav svarīgi tu esi pazinja, vai tev nebija naudas lai samaksātu par pakalpojumu un tev pēkšņu vajadzēja aizskriet uz bankomātu....Bet rindā ir jāgaida...

Tātad mans viedoklis...tad lai klientus apkalpo 2 personas..jo neticu kad LMT veikalā Gulbene ir tikai viena meitene kas apkalpo klientus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes