AtrisinātaLivas

Nu pakalpojumu kvalitāte ir mazāk kā nekvalitatīva. Man ar istabas antenu TV3 un pārējos kanālus rāda labāk nekā jūsu "kabeļtelevīzija".

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 27.07.2020

Uzņēmuma Livas pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

Komentāri (5)

L Livasfan 02.05.2007

Livas - BEST.kabeljnoe cool - 71 kanal, internet - 6mbps :) lu46e interneta v Rige ne mozhet bitj.

I ieva 26.02.2008

pēdējais mēsls, paaugstināja cenu, kad pazvanījām un paprasījām kas par lietu, mums pateica, ka " mēs AIZMIRSĀM JUMS PAZIŅOT par cenas pacelšanu, tā, kā maksājiet...
televīzija rtaustās...

L Linda 22.01.2009

Man arī problēmas ar Livas. Reizēm internets pazūd, bet sazvanīt nevar, vai arī pasaka, ka meistari aizdevušies remontēt, bet nezin, kad būs gatavs, visdrīzāk, ka pēc dienas.
TV vispār murgs - no 74 kanāliem, ko sākumā pieslēdzu, palikuši 64, un no tiem atlikušajiem, lielākā daļa "labo" kanālu nomainīti ar kaut kādiem krievu pakaļdarinājumiem. Neviens no Discovery nav, VH1 jau sākumā pazuda.
Tagad meklēju citu pakalpojumu sniedzēju.

: :)))))) 22.01.2009

Livas Fan ... ti chto boljnoj? :)))) 14ls v mesec 100mbit na 1gbit kanale ... firmu reklamirovatj nestanu :)

T trakotais 24.11.2014

Muļķibas, man draugam ir LIVAS un viņam labāk rāda kā mans Lattelecom un viņam kanālu arī ir vairak ka man, tapēc tikšu pie livas, es vairs majas neko citu nedarīšu kā tik sērfošu pa kanāliem iedomājies 150 kanāli, crazy

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes