www.sudzibas.lv Lindorff neadekvāta uzvedība, ņirgāšanās

Lindorff - neadekvāta uzvedība, ņirgāšanās

Interesanta situācija - esmu Lindorff parādniece, maksāju katru mēnesi. It kā viss kārtībā, bet..... šodien zvana mani vecāki un saka, lai es piezvanu Lindorff un nokārtoju parādu. Kad tika jautāts, kāpēc viņi nezvana man, bet maniem vecākiem, tika atbildēts, ka zvanīs kam gribēs un cik gribēs. Tad nu es zvanu Lindorff noskaidrot situāciju. Galvenais mans jautājums - kāpēc nezvanat man, bet citiem cilvēkiem, kam ar šo parādu nav nekādas saistības. Tad nu lūk - piezvanu un jautāju kas un kā. Man tiek atbildēts - ko Jūs zvanāt, Jūs esat parādā. Kad atbildu, ka zinu un maksāju, kur tad problēma. Vienlaikus sarunai ieeju savā interneta bankā, lai pārbaudītu - varbūt nav aizgājis maksājums, bet - nē, viss kārtībā. Es jautāju vēlreiz - KUR PROBLĒMA? Man tiek atbildēts - Jūs esat smieklīga, Jūs te runājat, es aiziešu padzert tēju un parunāt ar kolēģiem pa to laiku. KO? Es mēģinu vēlreiz - maksāju laikā, samaksu veikšu aptuveni tajos pašos datumos, vienīgais - NESKAIDRĪBU GADĪJUMĀ ZVANIET MAN! Uz ko man atbildēja, ka esmu muļķe un nolika klausuli. Kas tas bija? Atklāta ņirgāšanās? Pēc kādiem kritērijiem tiek pieņemti darbā darbinieki Lindorff? Pēc kultūras saprotu, ka tur strādā tie, kurus nekur citur neņem.

E

Komentāri (3)

profils 27.05.2015

Iespējams, ka varētu izrādīties visnotaļ lietderīgi ievērtēt informāciju, kas ir publiskota lielākajā juridisko diskusiju "Forumā" interneta portālā MANASTIESIBAS.lv:

http://www.manastiesibas.lv/pun/index.php

Konkrētajā gadījumā - skat. publiskoto informāciju arī šajās "Foruma" tematiskajās sadaļās:

Patērētāju aizsardzības tiesības -
http://www.manastiesibas.lv/pun/viewforum.php?id=22

Datu aizsardzības tiesības -
http://www.manastiesibas.lv/pun/viewforum.php?id=16

Saistību tiesības
http://www.manastiesibas.lv/pun/viewforum.php?id=10

u.c., attiecīgi - kopumā 26 tematiskajās sadaļās, kas ir izvietotas "Forumā".

Vienlaikus, arī - reģistrējoties kā "lietotājam" interneta portāla MANASTIESIBAS.lv juridisko diskusiju "Forumā", jebkuram interesentam ir iespēja ierosināt / uzsākt jaunu diskusiju par KONKRĒTĀM situācijām, kas ir prioritāri aktuālas diskusiju iniciatoriem, saistībā ar jebkurām Likumīgo Tiesību sfērām.

Veiksmi Jums! ;)

Likumsargs 27.05.2015

Lūk šādos gadījumos ir ļoti noderīgi, ja telefonā ir instalēta programma no sērijas Call recorder. Tad Jums būtu iespēja šo kantori nolikt pie vietas!

Ja Jūsu parāds nav cedēts, tad Jums Lindorff ir tikai 7, 00 EUR jāsamaksā. Pārējais parāds ir jāmaksā kreditoram!

I Inguna B. 28.05.2015

Arī es saskaros ar Lindorf darbinieku nekompetenci un nekaunību. Parāds kompānijai X ir euro 66, 59, savlaicīgas reķina nemaksāšanas rezultātā parāds tiek nodots parādu piedziņas kompānijai Lindorf. Saskaņā ar grafiku samaksāju euro 60, bet maksājumus partraucu, jo lietā pēkšņi tika veiktas korekcijas un mainītas maksājamās summas bez kadiem paskaidrojumiem(tās pieauga, parādās līgumsods un klienta izdevumi...ne parada piedziņas izdevumi tie protams ir 17 euro), kaut parāda summa netika mainījusies. Izdevās tik daudz ''uzbraukt'', ka beigu beigās atbildē noburkšķēja ka viņu sistema kaut ko piereķina pie parada summas, un vairs nekādu paskaidrojumu... Es maksājumus partraucu un saku skaidroties par izmaiņām.. Uz prasību gan telefoniski gan e-pastā (uz neskaitamiem e-pastiem vnk netiek atbildets, kad jautaju pa telefonu kadeļ nav rakstiskas atbildes, tulīt seko atbilde:''sodienas laika to izdarīsim, uz e-pastu atbildēsim''. atbildes ka nav ta nav)Lindorf uzrādīt parada summas pamatojošus dokumentus, atbilde ir telefoniskas atrunas, gadās arī uzbraucieni un pilnīga ignorācija.

Tālāk seko šādi notikumi...18.05. saņemu paziņojumu par cesijas līgumu šaja pašā lietā ar summu euro 43, 65 ). Sazinoties ar kreditoru, noskaidrojas šāds fakts - kreditors X no Lindorf par so parādu piedziņas lietu saņēmis 3 maksajumus kopsummā euro 22, 94, kaut jau esmu samaksajusi euro 60. Iztrūkstošā summa 43, 65 atdota cesijā siem pašiem šakaļiem. JAUTĀJUMS: Kur palika pareja nauda???? Paradu piedzinējs uz e-pastiem neatbild, uz prasību sniegt konkretu rakstisku info tiek atbildets ar visdažādākajam atrunām un ''muļķa laišanu''. .. un ta mēs ņemamies jau gandrīz mēnesi. Brīziem rokas nolaižas no šādas nekaunības, bet netaisos maksat ne centa līdz nebūsu tikusi skaidrībā. Tik daudz gan jau sapratu, ka elementāru formalitāšu kārtošana ar Lindorf ir apkaunojošs pasakums un prasīs daudz laika un nervu. Ja nebūs risinajuma, dosos uz PTAC. Domāju pat par jurista palīdzību. Summa nav liela, bet soreiz princips man svarīgāks.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes