LILIT - nav ok

Aicinājums - neabonejiet žurnāu LILIT caur viņu pašu mājas lapu, izvelieties labāk citas abonēšanas iespējas... abonēju no viņu mājas lapas, sadaļā abonēšana, žurnālu nesaņemu un arī uz e-pastim, ko rakstu [slēpt]@lilit.lv atbildi parto, kāpēc tā nesaņemu.Meilitieksaņemti, jo atpakaļ nenēk tas info, kas tad, ja meils nenosūtās...patika man tas žurnāls līdz šim ļoti, bet attieksmē pret sevi kā abonentu gan vīlos...Tai pašādienā abonēju arī UNU, bet ar to viss OK- izskatās, ka tur citus cienošāki cilvēki strādā...FUI LILIT, bet paldies UNAI.

K

Komentāri (11)

R Ramona 23.09.2009

Varbūt serveris vienkārši ir uzkāries??? Var taču arī uzzvanit viņiem un pajautāt. Šī jau nu gan nav īsti korekta sūdzība...

M Mambo 24.09.2009

Pārbaudi suragātpastu!

E es_se 24.09.2009

Nu tiešām, cik mēs sīkumaini! Drīz jau sāksim sūdzēties par to, ka tantiņa sabiedriskajā tualetē papīra strēmeli neiedeva!
Ir tācu mēle, varēji jau pazvanīt un noskaidrot, kas par lietu?! Varbūt, kaut kas viņiem ar sistēmu nebijakārtībā, varbūt kāda kļūda sūtīšanā notikusi, vai tml., jo es nu gan nedomāju, ka Tevi Lilit tagad speciāli ņēma un apčakarēja. Muļķības, pilnīgas! Arī piekrītu Ramonai- sūdzība nevietā!

š šeherezade 24.09.2009

Vai tikai patiesībā te netiek reklamēts žurnāls Una?:))Konkurenti nesnauž...

E es_se 24.09.2009

...ari nebrīnītos :))

A anita 09.10.2009

Pilnībā piekrītu, man ar telefoniski zvanija un piedāvaja abonēt YOU īpaši izdevīgi par 12.90 bet tikai uz gadu esot lielas atlaides, teicu lai izsūta rēķinu, bet iegāju pasta aderesē - un tu gadam 9.80 - un abonē ka gribi kaut vai uz mēnesi. Nu izdevniecība strādā ļoti negodīgi.

Mamma 09.10.2009

Es tikai pasta pasutu, tur vienmer letak.

E Edmunds 08.11.2009

Par pirmo komentāru, teiktu, ja labāk tomēr ir piezvanīt un uzprasīt neprecizitātes, jo e-pasti ienākt tik ļoti daudz dažādi ieskaitot spamus, ka tos nespēj izsekot līdz. Par to e-pastu, kas atnāk abonējot žurnālu, tad tas izsūtās, bet klientiem e-pasta programmas, vai serveri reizēm tos mēdz atpazīt ka spamus, un tad vai tos izdzēš vai arī novieto pie spamiem. Tā ir bieža parādība.

A Aldis 19.08.2010

Tieši tas pats ar FHM žurnālu, jau 2 mēnešus nenāk. Sūtīts caur lilit mājaslapu. Abonēšanas nodaļu nevar sazvanīt un uz e-pastiem neadbild.

Tieši tur, kur ir saskarsme ar klientiem serviss nekāds. Esmu ļoti neapmierināts.

E elza 30.08.2010

man arī FHM nenāk. izdevniecības ""Lilit"" sekretārīte tik sola noskaidrot un atzvanīt, bet nekas netiek darīts..

A Aris 19.02.2021

Neko neabonējiet no izdevniecības LILIT.. reāli nepiegādā žurnālus gaidu jau 3 mēnešus :(( Sūdzējos patērētāju aizsardzības centrā..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes