Līga Krēmane/Gukins - Diletante/sektante

Iesaku neuzķerties uz Līgas Krēmanes...draugos Gukiņš piedāvātajiem jokainajiem pasākumiem-kā,piemēram,retrīti-Atdzimšana.Karma,nauda utt.Pirmkārt,jau persona pati tik sekla un ar tik aprobežotu dzīvrs pieredzi,ka jautājums,kādi analfabēti var klausīties viņas kruevušku svuestu..Izmetīsiet gan naudu,gan laiku,gan vēl satiksiet veselu varzu ar bezgribas cilvēciņiem...Vada arī nodarbības Ganību dambī.Kur gan elpo,gan dejo...Ceru,ka no pasākuma Villa Dole nodokļi tiks samaksāti.Līga,Ej uz darbu,vismaz Maximas kasē:)Kašpirovskis latviešu:)

N

Komentāri (2)

S sūdambībele 02.09.2015

ielidoju?

N NilsElpa 03.09.2015

Jā, es šo jokaino Līgu atceros vēl no seniem laikiem, ka tirgoja visu pa labi un pa kreisi...un nekas nesanāca...tāda gaisa grābsle...
Riktīgi sasmējos, ka tagad jau dejo, elpo un karmas ārstē...lai pati nodzen savu pakaļu un baltos matus sabalina vēl blondākus.
Sviests.
Kur skatās kaut kādas kontroles iestādes?
Pati slima un citus ārstē.
Kas tajā viņas draugu profilā notiek-riktīgs kašmars. Pārpublicē krievu šarlatānus.Kauns par tādām latvietēm.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes