lifestiles - pārmetiens

pamēģiniet Viņu super reklāmai pievienot atsauksmi par Viņu nenormāli krutajām šaibām, pievērsit uzmanību, ka katru jaunu dienu pēdējo komentu tieši Jums raksta pateicīgā Baiba ar tekstu:

Super, ka beidzot atradu šo līdzekli. Draudzene iedeva man iepakojumu un mēneša laikā zaudēju 8 kilogramus, bet vairs nekur nevarēju atrast šīs tabletes.

un tā tas būs rīt, aizparīt un arī pēc mēneša:)

V

Komentāri (5)

donna b 05.05.2013

Tos visis komentarus lidzigajos saitos raksta copy-paste stila palidzibaa ar google-translate vjetnamiesi vai sudaniesi, lai iesmeret Jums kartejo magisko tableti.

Dannii Disaster 06.05.2013

Esmu jau rakstiijusi par taadiem produktiem...

Sheit:

http://www.sudzibas.lv/raspberry-ketone-forte-c26701.html

Un sheit:

http://www.sudzibas.lv/coffee-slender-c24486.html

Vai tad maajaslapas dizains visu neizsaka? Taa ir vienas dienas lapele, kas peec nedeeljas pazudiis. Tur viss ir feiks.

Iesaku to lapu nokopeet un sazinaaties ar inspekcijaam, lai atrod domeena iipashnieku. Garanteeju, ka vareesiet pieraadiit, ka informaacija ir nepatiesa. Varbuut sanjemsiet kompensaaciju, un, par to naudu, vareesiet iegaadaaties kaadu maajas trenazhieri! Tas gan paliidzees ar lieko savaru!

Pirmkaart, shii produkta efektivitaate NAV zinaatniski pieraadiita. Ir pieraadiits tikai tas, ka kafija (jebkura kafija - melna, zalja, utt.) var samazinaat apetiiti (no 10 cilveekiem, varbuut iedarbosies uz 1-2), bet efekts ilgst tikai liidz 2 stundaam, taapeec, ar kafijas produktu paliidziibu, svaru veel neviens nav nometis!

Ja riisiet taas tabletes, var palikt slikti (kofeiina tabletes ietekmee asinsspiedienu / sirds darbiibu) -- tad nu gan eest tieshaam negribeesies, jo buus jaaseezh vai nu pie, vai uz, poda!

Otrkaart, par taam it kaa 'pirms' un 'peec' bildeem... taas nav nekaadas Baibas, Marijas, Ilzes, utt. Taas bildes naak no 'Russian Brides' iepaziishanaas portaaliem, un, ja ieskatiisieties labaak, redzeesiet, ka tie ir divi dazhaadi cilveeki (nevis viens un tas pats cilveeks pirms un peec svara zaudeeshanas). Arii ekspertiize to pieraadiis.

Un, treshkaart, - ir jaapieveersh uzmaniiba lietoshanas instrukcijai. Tur ir rakstiits, ka, no shiim tableteem, rezultaats buus TIKAI tad, ja, lietoshanas laikaa, ietureesiet stingru dieetu un regulaari vingrosiet!!! Lietoshans laiks ir 1 meenesis. Bet, ja Juus ietureesiet dieetu un vingrosiet visu meenesi, Juus tik un taa zaudeesiet svaru - ar vai bez tableteem.

Neesiet leetticiigi! Tas ir iists lohatrons.

Nandia 06.05.2013

Lai tievētu nav jārij ripas, pie tam vēl nezināma satura! Ir tik daudz informācijas netā, ka nevajagvisam ticēt par šiem brīnumlīdzekļiem. Aizejiet pie ārstiem - pārbaudiet savu veselības stāvokli un uzstādiet sev jaunu dzīves stilu - skrieniet, brauciet ar riteni, peldiet utt., un pamazām miniet savus ēšanas ieradumusuz mazākām, bet biežākām porcijām un viss būs lieliski.
Dzerot šos draņķus jūs varat iedzīvoties uz aknu, kuņģa un zarnu problēmām, kā arī daudziem ir nervuproblēmas pēc tablešu lietošanas. Citas ir pat salīdzināmas ar narkotikām...
Nu nevar notievēt dzerot kafiju, rijot ripas, kas sazin ko satur vai līmējot plāksterus un vēl sazinko kur bāžot utt - aktīvs dzīves veids un nepārēšanās ir vienīgais veids kā atbrīvoties no nevēlamiem kg!

Dannii Disaster 06.05.2013

"Nu nevar notievēt dzerot kafiju, rijot ripas, kas sazin ko satur vai līmējot plāksterus un vēl sazinko kur bāžot utt."

Nepiekriitu! Liimeejot plaaksterus VAR notieveet -- nu, vismaz ja ar to aizliimee muti!

Aktiivs dziives veids nav obligaats. Es ciest nevaru sportu un nekad muuzhaa netaisos vingrot. Tagad man arii ir liekais svars (buus jaasanjemas tuvaakajaa laikaa), bet pagaishgad biju nometusi gandriiz 30kg (3 meeneshu laikaa) bez nekaadas vingroshanas. Es pat ar kaajaam nestaigaaju; visu laiku pie stuures.

Tiem, kas apgalvo, ka svara nomeshani ir nepiecieshama fiziskaa slodze, nav taisniiba.

Nandia 06.05.2013

nu bet lieliski! Tevi var apsveikt tu tā tik vien tievē! Neviens nesaka, ka tev čerez ņehaču kas jādara un jāmoca sevi! Negribi sportot - nu tad nerij. Patīk rīt - nu tad regulē rīšanas daudzumu.
Sēžot mašīnā var notievēt - interesanti varbūt jauns atklājums, bet iespējams tu maz ēdi, vai bija diezgan stresains laiks un vēl daudzi citi faktori...
Kā arī tavs organims ir tavs un tāda pat nekur tu neatradīsi tāpēc salīdzīnāt sevi ar citiem nu nevajag.
+ sūdzības koments ir tendēts uz pārmetumu, ka cilvēkiem ir jāsaprot, ka brīnumlīdzekļu NAV - ir tikai paša domas, speki un darbības! neviens te neit salīdzināt - a man, a man bija tā.., bet prieks protams, ka tev tas tik viegli sanācis - forši!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes