Liepājas Zobārstniecības Poliklīnika - Nepieklajiga attieksme

Nesen saskāros ar diezgan nepatīkamu attieksmi šīs poliklīnikas registratūrā. Kad gāju samaksāt par zobārsta pakalpojumiem, man tā registratūras darbiniece noprasa "tu biji pierakstījusies?". Zini ko - es tev nēsmu nekāda "tu"!!! Jopčic, vai tiešām vina nav mācījusies elementāru pieklājību. Diemžē nesanāca vinai to skaidrot jo man žoklis bija stīvs no anestēzijas un nevarēju parunāt. Ta kā ja lasi šo, stulbā registrant tad iegaumē - nepazīstami cilvēki ir jāuzrunā uz "jūs" nevi "tu"!!!

K

Komentāri (9)

G ggggggggg 12.04.2015

Ir tāda cilvēku kategorija, kuriem visi pakalpojuma sniedzēji un darbinieki ir stulbi, lēni, nejēgas, neko nemāk, ne tā paskatās vai ne tā uzrunā.. Un tad netiek žēlots savs laiks, nervi un tiek drukāta sūdzība. Ok, darbinieces kļūda uzrunājot, bet šobrīd tu parādi savu pieklājības līmeni. Rimi pie kases, ja nepasaka labdien vai paldies, arī taisi skandālu?

Latviešu tautas 12.04.2015

А есть такие. кто считают что услуги должны стоить сущие копейки. А вот когда дело касается их работы, их услуг, то 20-30 евро это очень мало...

K KunfuPanda 12.04.2015

Sheit runa galiigi neiet par to cik pakalpojums maksaaja, taa kaa izlasi veelreiz Vladlat!!!
Un tu, ggggggg nejauc divas dazhaadas lietas . Viena lieta ir kad nepaziistams cilveeks uzrunaa uz taadu familiaaru "Tu" un pavisam cita lieta ir kad kaads kautko nepasaka. Ta kaa padomaa pirms saac murgot te! Un starp citu neieperkos taados Rimi !

G ggggggggg 12.04.2015

Un, starp citu, nav nozīmes vai tu ej uz Rimi vai kādu citu veikalu. Acīmredzot esi tā aizsvilusies, ka neuztvēri piemēra jēgu. Neviens taču neliedz uzrakstīt sūdzību poliklīnikas vadībai, lai veic pārrunas ar konkrēto darbinieci, ja jau tevi tā uzruna tik ļoti aizskāra, ka vēl nespēj nomierināties.

K KunfuPanda 12.04.2015

Un tu esi taa uzvilkusies, ka pat nepamani ka es teicu ka STARP CITU neiepeerkos Rimi. Jopchik, tev tieshaam ir jaadzer nervu zaales!

G ggggggggg 12.04.2015

Ar maniem nerviem viss kārtība - jūtos adekvāti, nevienu par stulbu nesaukāju un nervus ārstēt arī nepiedāvāju. Neieciklējies uz to Rimi, ja neej tad neej, iedomājies, ka runa ir par jebkuru citu veikalu vai iestādi.

xy-files 29.04.2015

Tak vajadzeja gaazt tai durai pa muti ! Ja nejedz elementaaras pieklajibas normas tad vajag izmaacit! Es toch sadotu tai pajolei!

xy-files 06.05.2015

Zinu to pajoli-reģistratori. Izskatās ka tā kuņas meita ilga nav dabūji pa to neglīto purnu.

xy-files 06.05.2015

*ilgi

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes