LIENĪTE SMIRNOVA -NEMAKSĀTĀJA - Īrniece - krāpniece

Dzīvokļu īpašnieki, kas īzīrē savus mājokļus, esiet UZMANĪGI! Rīgā siro viens nevisai patīkams krāpnieku pārītis LIENĪTE SMIRNOVA (1983) un JANEKS ANUSS(1986) - uzvārds pilnīgi atbilstošs viņa būtībai. Viņiem patīk īrēt dzīvokli ļoti, ļoti steidzīgi, jo nav kur palikt, nedaudz padzīvot(~2 - 3 mēnešus), vilcināties ar īres maksu, notērēt elektrību u.t.t. un pazust, nesamaksājot. Sākumā ir stāsti par to, cik slikti ir bijuši iepriekšējā dzīvokļa saimnieki, tad iežēlināšanai stāsts par bērnību bērnunamā un māti-dzērāju u.t.t. Lielais runātājs ir JANEKS ANUSS, kurš laikam bērnunamā ir pieradis pie tā, ka viņam viss pienākas un par to nav jāmaksā un neparko nav jāatbild - īsāk sakot riktīgs ''urods", kurš pieradis dzīvot uz valsts un citu cilvēku rēķina. Bābietis arī tāds īpatnējs. Reizēm pat liekas, ka ar "putniņiem" galvā, nekur nestrādā un cik var noprast, nevienā darbavietā ilgi nenoturas. Bet nu viss jau dzīvē nāk atpakaļ ar dubultu spēku... Esiet vērīgi un atcerieties šos vārdus.

S

Komentāri (5)

B bleks 28.05.2011

Tāpēc nevajaga izīrēt kaut kam savus dzīvokļus, bet ar īrniekiem noslēgt līgumu un paņemt īres maksu trīs mēnešus uz priekšu!Ja nav naudas tad lai tinas, kam tiešām vajadzēs tas arī samaksās.Bet vēl vislabāk iet caur NĪ firmām tad garantija ka tiešām samaksās un būs kārtība!

A Andris 14.06.2011

Janeks Anuss ir īsts dīvainis. Nevajag viņam uzticēties. Apkāsīs ka nemetas. Pēdējo redzēts Mazā kalna ielā... ;)

V Vilnis 24.08.2011

Janeks Anuss patiešām ir ānuss. Vēl zināms kā Janeks Dūzis vai Janeks Rihards Dūzis. Tā viņam ir sistēma- piečakarēt un aizlaisties.

S Sanita 28.10.2011

Lienīte Smirnova

C csdd 08.01.2012

nu ko lai saka. valsts ir nolaidusies tada limeni ka cilveki zaudee darbus. tapec nav samaksats. janekam nauda bija kad vins gaja uz dzivokli barona iela. pats to iedevu jo bija stradajis pie manis. steada vins loti labi. cik man zinams par janeku. ja tads ir vina dzives veids. un nejau aiz launa prata vins to dara. vienkarsi sapinas ar stulbam aitam kas nejedz stradat. kas grib padzivot uz vinu rekina.vins doma ka spes pavilkt 2vus cilvekus bet nespej. dzivoja ar savu sievu kopa vis bija ok. pat vairakus gadus. lienite smirnova. par vinu man stastija ari citi cilveki. vina neko nejedz stradat. tapec ari tada kjepa ir.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes