www.sudzibas.lv LIC LIC ārste Māra Zālīte

LIC - LIC ārste Māra Zālīte

Ja vēlaties pienācīgu konsultāciju un labu attieksmi pret sevi, kā pacientu, tad nekādā gadījumā neizvēlaties LIC ārsti Māru Zālīti! Biju pie viņas 2x - pirmreizējā konsultācijā un atkārtotā, neesmu ne kripatiņu vairāk informēta par to, ko gribēju uzzināt, un viņa man atstāja tiešām riebīgas ārstes iespaidu, kura uz pacientiem skatās, kā uz ikdienas apgrūtinājumu, apmēram tā "nu ko atvilkāties pie manis, esmu aizņemta, strādāt negribu, runāt ar jums negribu....."
Situācija bija pavisam vienkārša, mans draugs ir neaktīva Bhepatīta vīrusa nēsātājs, es nekad nebiju ar to iepriekš saskārusies un neko īpaši nezināju par šo vīrusu, tāpēc nolēmām doties iz LIC pie speciālistiem, lai pastāsta, kas man būtu jādara, lai aizsargātu sevi un vai vispār man kaut kas draud šajā gadījumā, kā arī vai man ir jāvakcinējas. Nu, pirmreizējā vizītē es no ārstes vienīgais, ko dabūju dzirdēt, ka jāvakcinējas ir jebkurā gadījumā un ko es te iedomājos... Kaut arī es minēju, ka nekad neesmu ar to saskārusies un ka nezinu neko, viņa man nepastāstīja NEKO par to vīrusu - ne kas tas ir, ne kā to var/nevar dabūt, visu mājās lasīju internetā un zvanīju pazīstamai medmāsai. M. Zālīte mani vienīgi nosūtīja uz analīzēm, kuras obligāti jāuztaisa pirms vakcinācijas. Bet kronis visai M. Zālītes attieksmei bija otrreizējā vizītē, kad atnācu ar analīžu rezultātiem, kuri bija kārtībā un es drīkstēju vakcinēties, viņa izvalbīja savas briļļainās acis un pateica man, ka es viņai neesmu teikusi, ka gribu vakcinēties un ko es te iedomājos, viņai nekas tāds nav pierakstīts kartiņā! Es ļoti sadusmojos, jo vispār manas pirmreizējās vizītes mērķis bija tieši gūt konsultāciju, noskaidrot kas man draud/nedraud un vai vajag vakcinēties!!!
Esmu ļoti, ļoti, ļoti vīlusies šajā ārstē, nesaprotu, par ko viņai maksāju naudu! TIEŠĀM NEIESAKU ŠO ĀRSTI NEVIENAM!

R

Komentāri (7)

A Andris Bernāns 25.09.2014

Pilnīgs absurds. Ļoti iejūtīga, zinoša un pieredzes bagāta ārste. Mans vērtējums – tādiem vajadzētu būt visiem, kuri izvēlējušies šo profesiju. Ja visi ārsti tā attiektos pret savu darbu, mums medicīnā nebūtu problēmu.
Andris

I Inara Greca 08.12.2014

man ir 4579, 15fmol.pielaujamais-10.noprotu, ka tas irALAT.lidz arstam pie dr.Zalites vel2 menesi-23.janvari 2015 gada.Ko man darit/?Vai nebus jau par velu?Dzivoju pie Mazsalacas, esmu2.gr.invalids.Izskatas ka ar to esmu jau nolemts, jo mans invalida pabalsts ir 172, 88eur.varbut kads var dot padomu?tel.22110113

M Maris Kivlins 18.02.2016

Piekrītu Andrim Bernānam,ļoti iejūtīga,zinoša Ārste,padomājiet kāds viņai ir darba apjoms,pašm slimniekam arī ir jālasa un jādomā ko dara,pilns internets ar padomiem,neviens jau neteica kad būs pastaiga,ārstējoties,galvenais pašam ievērot režīmu un pareizu zāļu lietošanu,blaknes ir nežēlīgas bet izturamas,ārsti jau nav vainīgi,tādas viņas ir.Ja kādam ir interese varu iedot bioenerģētiķa tel.nr.,kurš arī man palīdzēja izturēt šo grūto ceļu.mans tel.nr.26858221.zvaniet palidzēšu,pats veiksmīgi izārstējos

F fils08 07.09.2016

Hepatologs ir vienaldzīgs,mani pat neinformēja par ārstēšanos ar jaunajām zālēm info ieguvu no preses,kad jautāju vai tad nav kādas jaunas efektīvas zāles 3 genotipam bez Pegasys atbildēja; ir bet tas priekš jums ir dārgi un Latvijā nav vēl apstiprinātas ,tā lūk Hepatologs bija Māra Zāliīte.

N Natālija Lodiņa 12.03.2017

Мне тоже не понравилась эта доктор! Ситуация была похожая, только болела я сама. Про гепатит С узнавала из интернета. После всех анализов бесплатного лечения мне не было положено, но есть возможность за 600 евро 100% вылечиться индийскими препаратами. Она мне даже не предложила этот вариант. Когда я сказала, что готова сама лечится, ответ был - вы всё сами знаете, вот и лечитесь. Еле добилась через старшую сестру, чтобы меня провели через консилиум. У коллеги другая врач и ситуация противоположная. И консультация и телефон дала, всё объяснила. Через него и уж начала как и что мне делать.

A Antons Zvezdovs 01.08.2017

pilnigas muļķibas

J Janis_Kup 28.05.2022

Neprofesionala attieksme no ārsta/speciālista/hemataloga Māras Zālītes.
Secinājumi un ieteikumi tika izdarīti bez bez jebkādu jautājumu un esošās apstākļu noskaidrošanas.
Ieteikumi, kā rīkoties tālāk tika nolasīti kā no grāmatas, bez izskaidrošanas un bez ieteicamo darbībām tālāk: kādas zāles lietot, kādas kontroles pārbaudes veikt.
Papildus visam, viss teiktais no Māras Zeltītes bija paaugstinātos toņos un es pat teikt rupjā veidā izklāstīts bez iespējām kautko pateikt vai jautāt.
Neiesaku griezties pie šī speciālista, jums tā būs tikai laika un veselības zaudēšana.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes