www.sudzibas.lv Lauvas zobs Briesmīga attieksme

Lauvas zobs - Briesmīga attieksme

Pirms gada bijam Lauvas zoba un attieksme -no dakterītes pie kuras bijām - bija superīga, visu paradīja, izstāstīja, mazā nebaidījās, diemžēl dakterīte vairs tur nestrādā. Tikām pirms pusotras nedēļas pie dakteres Stūrmanes - ak jel, taja reizē norakstīju uz cilvēcisko faktoru, ka varbūt slikts noskaņojums utt. bet tagad pēc nedēļas attieksme bij vēl briesmīgaka, - bērnam nenomērdeja ne ar želeju, ne šprici iešpricēja, urba, uzbļāva, attiecās vienkārši briesmīgi... nemaz nerunajot par kavēšanos, par nesasveicināšanos, vienkārši ārprāts... esmu šokēta... Taču vedu, lai bērnam būtu pozitīvas sajūtas, lai nebaidītos no daktera- bij tak tikai viens caurumiņš...

E

Komentāri (10)

T Teo 07.06.2011

Bērnam tur par velti tas bija?Līgums ar valsts norēķinu centru?Ja tā, tad skaidra lieta, kāpēc tāda attieksme, jo valsts norēķinu centrs par bērnu zobu labošanu maksā kapeikas un turklāt vēl ar kavēšanos, ne visi grib ar bērniem krāmēties.Cita lieta, ja šāda attieksme ir par maksu:((

T ToEvitaVimba 07.06.2011

Ko tu teiktu, ja tev nāktos atgriezties 45 gadus attālā pagātnē, kad tavam sīkajam būtu jāborē zobs ar kājmināmo bormašīnu, un borējot nāktu no zoba smirdīgi dūmi?

K kika 16.06.2011

esmu izbrīnīta, jo pati eju pie dakteres Stūrmanes, bet ko tādu nekad neesmu saņēmusi no viņas..vienmēr laipna, smaidīga

B Beate 04.08.2011

Atvēru sūdzības.lv, lai rakstītu sūdzību par Lauvas Zobu un skatos, ka jau mans teksts priekšā uzrakstīts. Es savu meitu aizvedu jūlija sākumā, attieksme briesmīga, bet to vēl kaut kā var paciest, bet tagad jūlja beigās labotais zobs sastrutoja un gājām uz Dzirciema poliklīniku, lai rauj ārā. Tiešām raudāt gribējās, pirms pāris nedēļām, kā daktere Stūrmane teica mazs caurumiņš, bet tagad zobs vairs nav un jādzer antibiotikas.

I Ināra 11.08.2011

Es nepiekrītu sliktajām atsauksmēm par Dr.Stūrmani. Viņa ir ļoti atsaucīga un profesionāla ārste. Manam dēlam ir 12 gadi. Viņam bija ļoti traumēti priekšējie zobi. Ārste atrada kontaktu ar bērnu un ideāli restaurēja šos zobus. Es par dakteri varu sniegt tikai pozitīvas atsauksmes. Arī visu manu draudzeņu bērni ir ļoti apmierināti ar sniegtajiem pakalpojumiem.

G Gaisma 23.01.2012

Viņa ir tiešam ļoti atsaucīga un laipna meitene. Bet kad viņa man sabojāja zobu, man vairs nav ko teikt, aizpļāpājās ar citu ārsti un nourba man lieku gabaliņu nejauši (man bija neliels caurumiņš), pēc tam kad jau ielika plombu un viss bija kārtībā, vajadzēja nourbt lieku plombas materiālu, bet viņa dzīva zoba mālinu nourba..aizpļapājās..Viņa pati nobijās, kad roka ar urbi paslīdēja... es viņai to uzreiz teicu, ka sāp... viņa mēģināja tur pasmerēt ar kautko..bet vienālga...

..man sāpēja ļoti pēc tam 3 nedēļas.. un es pie cita zobārsta gāju viņas kļūdu laboju vairākas reizes un iztērēju ap 70 LVL cita klinika, lai izlabotu viņas kļūdu. Protams, saprotu, ka tas ir cilvēciskais faktors...

Mīļie ārsti, par saviem ģimenes un pērsonīgas piedzīvojumiem pastāstisiet cita laikā, piem. pusdienās! Bet kad strādājiet ar klientu, pievērst uzmanību lūdzu zobiem, nevis kolēģiem, kas ienāc kabinēta un pļāpa visu ko...

Tagad man ir pretenzijas...jo tiešam viņai patraucēju cita pļapa, kas ienāca kabineta un sāka stāstīt visu ko "ne po ģelu"...Bet nu vairs nekad pie viņas neiešu!!! Un tagad es baidos no zobārstiem, kļuvu nervoza, baidos kā zobārsts man ko citu nourbs ko nevajag, tiešam vai nu roka paslīdēs ar urbi atkal?!... ;;;(((( jo atceros ka man trīs nedēļas mocīja sāpes :( (kur nu vēl man ir ļoti labi zobi, un ar to nekad nav problēmas...)

G gunta889 25.02.2013

Arī manam 3-gadīgam bērnam ļoti slikta pieredze pie dr.Stūrmanes.
Pirmajā reizē laikam paņēma salabot vismazāko caurumu un tad arī bērns īpaši neiebilda, jo tā bija vispār 1.reize pie zobārsta.
Otrajā reizē jau bērns bija nervozāks, ne pārāk gribēja sēsties krēslā. Viņa ne ar vienu vārdu nemēģināja iedrošināt bērnu, neko paskaidrot, kas tiks darīts - nu absolūti neko no tā, ko manuprāt būtu jādara bērnu zobārstam, ja sevi par tādu vēlas saukt. Ar lielu mammas piepūli kaut kā izdevās pierunāt un zobsd tika salabots.

Trešā un ceturtā reize beidzās ar neko - bērns netaisīja muti uzreiz vaļā. Zobārste dusmīgi pateica, ja netaisa muti - neko nevaru izdarīt un uzreiz aizgriezās prom un apsēdās pie sava galda. Pat nemēģināja bērnam kaut ko paskaidrot.
Es tikmēr mēģināju motivēt savu bērnu, paskaidrot. Bērns jau bija ar mieru un atvēra muti, bet kā pienāk zobārste - nevis smaidīga, bet tāda sapūtusies - tāda, it kā kāds viņai būtu pāri nodarījis - bērns uzreiz aizvēra muti.
Zobārste riktīgi dusmīga noteica - ka ar tādu bērnu nevar strādāt - lai mēs vedot zem vispārējās narkozes labot zobus.

Visinteresantākais, ka zobārstei nepietika bezkaunības 2 reizes, kad salaboja pa zobam, par pakalpojumu uzrakstīt arī sev piemaksu par darbu ar īpaši smagiem, garīgi slimiem, utt.pacientiem (to var pārbaudīt latvija.lv sadaļā par saņemtajiem valsts apmaksātajiem medicīniskajiem pakalpojumiem), neskatoties uz to, ka pati ne pirkstu nepielika, lai bērns viņai uzticētos, paklausītu.

Tad mēs pāris mēnešus iepauzējām un sameklēju citu zobārsti - Da&ko zobārste Labuce. Kā diena pret nakti. Jau 3 zobi salaboti, bērrns ejot prom, smaida, saka, ka patika. Zobārsti var tiešām saukt par BĒRNU zobārsti- kā viņa māk ieinteresēt bērnu - pastāstīt par katru instrumentu - tas ir kā putekļusūcējs, tas gaisa pūtējs, kas aizpūš prom zobgraužus, tas atkal rūc kā mašīna, utt. Par urbi saka, ka, ja kutēs, var skaļi smieties. Un bērns patiešām smejās, kad viņam urbj. Bet šī zobārste nebija sev pierakstījusi piemaksu par darbu ar smagiem pacientiem - kaut gan es labprāt pati būtu piemaksājusi valsts apmaksātajam pakalpojumam par šādu superīgu attieksmi! :)

R Raimonds M 05.11.2014

Biju Lauvas zobā vairākas reizes un visas pie dakteres Stūrmanes, kops tā laika kad tiku pie viņas man vairs nav bail no zobarstiem, un dakteri mainīt negribētos, attieksme bija gan cilvēcīga, gan pilnīgi normāla, ja ņem vērā ka es esmu pacients, bet viņa ārsts.

D Dagmāra A 31.03.2015

Pie dakteres Stūrmanes mans bērns ir gājis kopš pirmās zobārsta apmeklējuma reizes (tikko palika 18 gadi), un attieksme pret viņu vienēr ir bijusi pozitīva, meita nekad nav baidījusies no viņas. Arī es un visi mani ģimenes locekļi (tuvāki un tālāki) jau vairāk kā 10 gadus dodas tikai pie dakteres Ievas Stūrmanes, esam apmierināti, jo attieksme ir cilvēcīga, laipna. Nespēju iedomāties, ka viņa varētu būt nelaipna, kliegtu uz bērniem, būtu pavirša. Varbūt neapmierinātie rakstītāji paši nezina, ko vēlas, ir nervozi. Lai dakterītei arī turpmāk veicas! Smaidiet, un arī citi smaidīs pretī!

Z zitapitacita 21.05.2016

viņa augskolu pabeidz 2005 gadā, tur virāk gadi sanākt nevar

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes