www.sudzibas.lv Laura Šūlmeistere Nekvalitatīvi foto

Laura Šūlmeistere - Nekvalitatīvi foto

Neiesaku NEVIENAM fotografēties pie "fotomākslinieces" Lauras Šūlmeisteres. Šo sievieti atradām internetā,tā kā fotogrāfi ir daudz izvēle nebija viegla,arī cena bija viena no augstākajām par tādu studijas fotosesiju (70 LATI) .Lai nu kā, sarunājām,aizbraucām. Studija bija ļoti skaista, tāda veclaicīga,pati tāda jauka, pat ēteriska. Likās, ka viss būs labi un ne mirkli nenožēlojām.
Sarunājam,ka bildes būs 3 nedēļu laikā. Iedevām tos 70 latus.
Pagāja mēnesis, zvanām, šī pasaka ka aizmirsusi un nedēļas beigās būs e-pastā un tiks izsūtītas. Protams tās pienāca vēl vēlāk un tika atsūtītas tikai 9 bildes e-pastā. Pēc tam pienāca arī pārējās bildes pa pastu. 7 bildes no 41 ir labas. Pārējām -tizla poza (viņa lika pozēt), pakausis nogriezts, neviena bilde kurā stāv nav pilnā augumā, 2 bildēm briesmīgi pleķi.
Beigās nemaz necēlās rokas rakstīt viņai,zvanīt vai sūdzēties , pilnīgi pretīgi. Pārsteidzoši arī tas,kā cilvēks var būt tik draudzīgs pirms naudas iedošanas un tik neatbildīgs pret klientu pēc tam,varēja vismaz pazvanīt par kavēšanos.
Lai nu kā, secinājums ir šāds: Liekulīga sieviete, māksliniece kas neprot fotografēt studijā un ja godīgi,tad tagad jau katrs otrais prot fotografēt un pat labāk nekā šī te. Un vēl, turpmāk šitādiem saucamiem māksliniekiem nekāda pilna priekšapmaksa.
Cilvēki, tiešām uzklausiet un neiegrābieties uz NE-profesionāļiem.

Komentāri (4)

D debessmanna 22.04.2013

Ljoti ljoti zel, ka sadaa veidaa tiek risinatas lietas:(
vienmer kopaa ar bildeem pievienoju pavadveestuliiti, kuraa ludzu zinjot man par bildeem, kaa patikusas. ljoti reti, bet gadas ka cilvekiem kaut kas nav lidz galam paticis, bet visbiezak tie ir tadi, kuri nav izpetijusi manas bildes, beigu beigas izradas vinji gribejusi klasiskas salontipa bildes, bet es tadas nefotografeju, tas vienkarsi nav mans veids kaa es saprotu labu fotografiju. tacu ja cilveks man to zinjo, mes meklejam kopigi risinajumu, piemekleju no nofotografeta materiala citas bildas, jo man ir svarigi ka klients no tiesas ir apmierinats. ja klients atsuta zinju, ka viss ir labi vai nedod vispar nekadu zinju, es domaju, ka viss ir kartiba. man nav ne jausmas par kadiem plekiem te tiek runats, bet ari, ja tad kaut kas nav labi, viss ir labojams. tapec lotizel, ka jus, lolitalolita1, to nedevam zinat man, tad iespejams jums butu 40 bildes, kuras no tiesas patiktu un man nebutu jalasa shada bediga sudziba, jo savu darbu daru no sirds un ar prieku. kas attiecas uz kavesanos, es tiesham neticu, ka neatvainojos jums un nepateicu iemeslu- jo rudeni man saplisa dators, kas aizkaveja apstrades darbus bildem. ja tomer es to jums nedevu zinat- es tiesam atvainojos! man zel, ka jums radies iespaids, ka esmu liekuliga un neprofesionala jusu ieprieksnosaukto iemeslu del:(
lai vai kaa, caur so komentaru velejos pateikt, ka neapmierinatiba ir vispirms japasaka tam, par ko esat neapmierinati, tad to var risinat un domat ko darit lietas labaa.
sirsnibaa un ar cienju- Laura Sulmeistere

U unikums 26.03.2014

es gan iesaku fotografēties un vēl kā!! tas ko neiesaku- nekad neiet pie kāda mākslinieka jebkurā jomā, ja jums viņa darbi neuzrunā līdz galam:)

Z Zane30 23.08.2014

Pirms aptuveni pusgadu fotografejos pie sis "makslinieces" ieteica pazinas, laikam gribeja ieriebt man :D ... Vilsanas ne pa jokam...

N Noels Brūveris 19.05.2017

Varbūt vajadzēja pašai taisīt sēlfiju? Būtu iznācis tieši tā, kā vēlies.
Laura ir ļoti laba fotogrāfe ar savu skatījumu. Un viņas darbi uzrunā tos, kuriem ir lemts saprast mazliet vairāk par telefona bildi :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes