Laura Skušķe - Viltus aukle

Paņēmām auklīti, likās jauku meiteni ar pieredzi un atsauksmēm - Laura Skušķe. Taču pēc pāris nedēļām jutu, ka kaut kas nav īsti lāgā, berns, te nokritis un sasitis pieri, te apdedzinājis pirkstiņus, sāku ievērot, ka manas mantas vairs netradās savā vietā un šis tas periodiski te pazūd, te atkal nejauši atrodas. Palūdzu kaimiņienei pa dienu uzmest aci mājai, viņa saka, aizkari visu dienu esot ciet, kaut no rīta tos vienmēr atveru,un bērns pastaigās nav manīts. Sāku interesēties par meitenes iepriekšējo pieredzi, izpētīju vinas profilu un draugus soc tīklos. Vienas vienīgas dzertiņu bildes un atsauksmēs minetie cilvēki turpat draugu lokā. Arī zvanot uz dārziņu, kurā viņa it kā strādājusi, noskaidroju, ka tādas darbinieces tur nekad nav bijis! Kad sāku uzdot jautājumus, visu noliedza un protams pazuda, telefons atslēgts.

Komentāri (2)

M meliemisaskajas 07.01.2015

Lasot šo rakstu, rodas vairāki jautājumi. Viens no tiem ir- Kas tā par māti, kas pēc pirmā negadījuma atstāj savus bērnus šādai auklei! Vai vari lūdzu iedot tā dārzinja nr, kuram Jūs it kā zvanijāt? Vēlos pati pazvanīt. Un vispār lasot šo rodas iespaids, ka šo rakstu ir ielicis kāds, kuram ir uznācis nervu sabrukums un tad nu uzrakstijis veselu šausmu stāstu, kuram reali nevar nemaz noticēt, kā mīloša māte var uz ko tādu noskatīties vai vērot no malas? ! Jūtams ka šis ir viltus profils, protams katrs pats var spriest cik tainība tur ir.

M Maija Ajiam 21.11.2016

Personiski pazīstu Lauru Skušķi- nu jau kādus gadus 15.. Patiesībā ļoti jauka būtne. Vienmēr man ir palīdzējusi un atbalstījusi grūtos brīžos. Nesavtīgāku un godīgāku cilvēku kā viņa nav daudz.. Tik daudz bērniņus aprūpējusi.. Īsts draugs! Savu bērniņu arī došu viņas aprūpei, jo droši zinu, ka šie apmelojumi viņas virzienā nav patiesi. gribētos, lai viņai viss ir labi. To novēlu patiešām un no visas sirds!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes