www.sudzibas.lv Latvijas Pasts Nepiegādā preci uz norādīto adresi, bet pasta filiālē neizsniedz

Latvijas Pasts - Nepiegādā preci uz norādīto adresi, bet pasta filiālē neizsniedz

Februāra beigās internetveikalā pasūtīju abģērbu savai mazajai meitiņai. Beidzot pienāca aicinājums no Latvijas pasta, ka jāierodas saņemt prece.Ierados. Preci nedod, jo adresāts nav nosaukt vārdā un uzvārdā, bet tikai kā internetveikalā kontaktpersona-vārdā.Uz paciņas, internetveikalā ir redzams, ka piegādes adrese ir manas mājas adrese, nevis pasta adrese. Līdz ar to patiesībā ir tur ārā. Pasta darbiniece mana teica, lai rakstu iesniegumu, par kuru man jāmaksā EUR 1,70 un izdrukāju pasūtījuma orderi. Viņi nosūtīšot centrālajam offisam, kur manu lietu izskatīšot mēnesi un tad varbūt es varēšu saņemt savu pasūtījumu.Jautājums vienkāršs:1) vai vedot uz mājām aicinājumu par ierašanos uz pasta nodaļu nevajadzēja vest preces. Tas attiecas uz izmaksām par ko sūdzas Latvijas pasts. Privātie uzņēmēji to sev neatļaujas2) Vai Latvijas pasts nodarbojas ar naudas izspiešanu? Varbūt tāda shēma ir izstrādāta, lai pēc mēneša neizņemtos sūtījumus nodotu kādā lēto preču veikaliņā un vēl paprasītu naudu no adresāta, kuru pēkšņi pēc mēneša varēs atpazīt un piestādīt rēķinu par mantas uzglabāšanu3) Vai tiešām man jāiet saņemt prece uz pastu, ja veikalā piegādes adrese ir manas mājas adrese. Internetā preces pasūta, lai tās nogādātu pēc piegādes adrese. Mans iemesls ir mazs bērns, citam varbūt kustības traucējumi. Vai man kā patērētājam būtu jāciešs un jāmaksā izspiedējiem4) Kurš atlīdzinās manus zaudējumus par nesaņemto preci?

I

Komentāri (4)

O oskars_gr 27.03.2015

kapec tu nenoradiji savu vardu /uzvardu, kad pirki preci?
ta tev ar vajag
klaunu bars, ko tu, ko tavs pasts

Olex78 27.03.2015

Un apmaksātu rēķinu par šo preci, kurā figurē Jūsu vārds un adrese kopā, pastā uzrādīt nemēģinājāt...?

P Pāvels Agejevs 27.03.2015

Kaut kas neticams.

Ja jau jums ir meita, tad laikam esat jau pieaudzis cilvēks, lai pasūtot preci, ir jānorāda jūsu vārds un uzvārds.

Nekādas naudas izspiešanas nav, jo ja šo konkrēto paku varētu izņemt, to varētu izdarīt jebkura Inese uz pasaules, pēc kā pastam būtu lielas problēmas.

Arī es agrāk lamāju Latvijas Pastu, bet kad sāku ar viņiem cītīgi sadarboties kā juridiska persona, tad sapratu, ka cilvēki ir nenormāli paši par sevi, un pilnībā neko nesaprot. Visiem tikai liekās, ka viņu apmāna un cenšas no visiem izvilināt naudu. It kā tā tantiņa, kura strādā pa 300 EUR mēnesī ir kaut kāds Lucifers, kurš stāv ekonomikas piramīdas augšgalā.

Latviešu tautas 27.03.2015

Nakošreiz paraksties "Latviešu tautas mūžīgā ānāla sāpes"...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes