www.sudzibas.lv Latvijas Pasts Neprecīzs adresāts uzaicinājumā

Latvijas Pasts - Neprecīzs adresāts uzaicinājumā

Vai Latvijas Pasta darbiniekiem, kas apkalpo Ogresgala pagastu nav jāraksta precīzs uzņēmuma nosaukums uzaicinājumā? Valsts institūcijām kļūdīties atļauts? Reāli uzņēmums "Ciemupe" nav tas pats, kas "Ciemupe 4"! Abiem reģistrācijas/ juridiskās adreses ir vienā ciematā, pāris ielu attālumā. Lai Bultes k-gs vai nu raksta jaunu, precīzu uzaicinājumu 1am vai otram subjektam vai lai sūta ierakstīto vēstuli atpakaļ adresantam! Tiesas gadījumā -tiks piesaukts klāt, uzaicinājuma kopija ir, ja kas! Pilnīgi riebj, ka par citu kļūdām jāmaksā! Laiks arī maksā naudu, īpaši, ja tas jāpavada Ogre-1 pasta nodaļas rindās un smacīgās telpās!

Komentāri (1)

S smiekli nenāk 25.07.2014

Nez cik ilgi LP Ogres nodaļa aicinājumus izrakstīs kā paši gribēs, nevis kā adresāts adresējis? Kas acu pierē nav, ka no vēstules nevar precīzi neko norakstīt, oficiālā paziņojumā/ aicinājumā izrakstīt un noformēt??? Vai paši kā gribēs, pārreģistrēs = tiesīgi uzņēmumu tiesisko formu un adresantam tā jārespektē, jo ko raksta, saka LR valsts iestādes tas ir likums & viss! SIA nav tas pats kas KS, piedevām DZĪKS, BO! Paziņojuma likums, Latvijas Pasta likums pašiem Latvijas pasta darbiniekiem, īpaši Ogres nodaļā, E . Vīksnei pie kājas vai pie d...! ?? Cik var kļūdīties valsts iestāžu darboņi? Tik, cik darbinieku un veicamā darba variantu?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes