www.sudzibas.lv Latvijas Pasts atsakās maksāt biļetenu

Latvijas Pasts - atsakās maksāt biļetenu

Gribētos pastāstīt arī par manu bēdu. Strādāju Latvijas pastā par pastnieku aizvietotāju,darbs nebija patstāvīgs,bet ja vajadzēja pastniekiem dot brīvu tad mani vienmēr uzmeklēja un strādāju nekad neatteicu strādāju uz līguma,par cik mums laukos darbu ir grūti atrsat tad biju priecīga arī par šādām iespējām. Ar jūliju sāku atkal uz līguma pamata par pastnieci autovadītāju,bet ak vai nedeļu nostrādāju un nopietni saslimu,turklāt darba laikā aizbraucu uz darbu un strauji palika slikti,tad uz slimnīcu,tālāk uz Rīgu un tt,simība atklājās nopietna,bet pasts mani gaiši un skaidri paziņoja ka slimības lapu nemaksās un liek rakstīt papīru par līgumu izbeigšanu.Vairāk jau grauž tas ka ne jau es vienu gadu tā strādāju uz līg bet vairākus var teikt ka biju patstāvīgā aizvietotāja,tagad kad man tiešām grūti,es jūtos kā tāds suns padzīts,tā arī pateica slimot vari mājās,tad jāstājas no darba arā,Iesakiet kā lai rīkojas lai es saņemtu slimības lapu,kamēr dabūšu invalitāti,jo pagaidām cītīgi vācām tam visus papīrus,un tad vēl komisija,par invalitātes piešķiršanu jautājumu nav jo ar šo diagnozi man dot.

V

Komentāri (1)

T Tince 15.07.2013

Nosūtiet pa pastu ierakstītā vēstulē slimības lapu ar pavadvēstulē iekļautu lūgumu apmaksāt slimības lapu. Sev atstājiet kopiju no abiem dokumentiem. Ja lapu neapmaksā, rakstiet vai aizejiet uz Valsts darba inspekciju. Nekādā ziņā nerakstiet iesniegumu par aiziešanu no darba pēc pašas vēlēšanās vai pēc pušu vienošanās. Ja Jums ir telefonā tāda funkcija, var sarunas par šādiem jaut. ierakstīt. Ja jāārstējas, ārstējieties, būdama LP darbiniece. B lapu Jums maksās VSAA. LP šādi bojā savu reputāciju un parāda, ka ignorē Latvijas likumus. Kauns!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes