Latvijas Pasts - Par nekaunību

Labdien! Gribētu pasūdzēties par 82.past nodaļas darbinieci Žannu Ņikiforovu tik nelaipnu un naida pilnu operatori nēeesu sastapusi nevienā pasta nodaļā, ģīmi pārgriež un tad sper klientam savu indi ārā. Rindas ir nenormālas vienmēr, un valodas prasmes dažām darbiniecēm nu zem katras kritikas, prasa vienu atbild ""što"" Pieņemiet mērus par to cilvēku. Paldies

M

Komentāri (32)

I Ieva 20.04.2011

Urla.

* ****** 21.04.2011

Ar Latvijas pastu vispār ārprāts.Ieej jebkurā pasta nodaļā, rindas milzīgas, darinieki kustas kā aizmiguši, attieksme vai nu vienaldzīga vai rupja.Ja pieņem, ka zivs pūst no galvas, tad jāsecina, ka tur lielas problēmas ar vadību.

R ritma 21.04.2011

Ko nozīmē - pieņemiet mērus? Vai tas būtu latviski?

č Čoms 21.04.2011

Tas nozīmē mērīt krokodilu no galvas līdz astei, un no astes līdz galvai.

S Saulīte 21.04.2011

Pati regulāri apmeklēju tieši šo pasta nodaļu, visas darbinieces tur vienmēr ir laipni sasveicinājušās (latviski), nekad nav atteikušās izskaidrot kādu jautājumu, pat ja ir lielas rindas. Tāpēc varbūt vajadzētu paskatīties vispirms uz savu attieksmi kontaktējoties ar viņām! nebrīnītos, ja Tu būtu viena no tām kašķīgajām tantiņām, kuras atsperas uz pastu un sāk uz darbinieci bļaut par to, kāpēc antilla ir atsūtījusi nepareizas krāsas kastroli :D :D
un kas attiecas uz garajām rindām - Tev tiešām šķiet, ka pašas darbinieces ir visus attaicinājušas uz pastu?

K kristina 21.04.2011

Kto tebe zdesj meri prinimatj budet?:))) nado bilo tam ze na po4te razbiratsja! Siklo!

* ****** 21.04.2011

Darbinieces varbūt arī nav ataicinājušas visus uz pastu, bet strādā viņas nežēlīgi lēni.Arī kompji viņām tādi paši, kā viņas, knapi pie dzīvības.Ja 5 cilvēki rindā, jārēķinās ar gaidīšanu līdz 40 min.Pasts kā ar sērgu apsēsts.Pat ja normāla un izdarīga darbiniece atnāk strādāt, pēc mēneša pārvēršas par aizmigušu mušu.

č Čoms 21.04.2011

Nezinu, kā tas ir Rīgā, bet mūsu mazpilsētā pasta darbinieki ir savu uzdevumu augstumos, lai viņiem veicas!Par ubagu grašiem strādā tikai trakie.

S Saulīte 21.04.2011

gribi teikt ka viņas pašas tos datorus taisīja?un tas ka cilvēki nejēdz visu noskaidrot pirms atnāk uz pastu un tērē darbinieku laiku ar stulbiem jautājumiem, nav viņu vaina! ja cilvēki ierodoties pastā visu būtu korekti sakārtojuši, tad rindas neveidotos tik lielas!
tiešām nesaprotu kā citi 82jā var tik ilgi kaut ko gaidīt, man nekad nav bijis ilgāk par 25 min jāgaida, un tās 25 min tieši iekrita pensionāru laikā :D

* ****** 21.04.2011

Ja tie graši par maziem, tad lai nestrādā.Bet ja tomēr piekrīt strādāt, tad arī jāstrādā.Mūsu pastniece pa pusgadam nav redzēta.Pasarg dievs, ja kāds pasta sūtījums vai vēstule, mūžam nesaņemt.Bet algu taču saņem.Tādam cilvēkam maksā vienalga cik, tāpat nestrādās.

č Čoms 21.04.2011

Kurā čuhņā tādi brinumi notiek?Pat dziļos laukos visi sūtījumi tiek piegādāti.

* ****** 21.04.2011

Nav tiesa.Pasts strādā slikti pilsētās, čuhņā vienmēr viss bus kārtībā, jo tur visi savu pastnieci pazīst.Tā čuhņa ir Rīgas tuvumā.

S Saulīte 21.04.2011

pus gadu nerādās?dumjš esi? tiešām domā, ka pastniece i to paciņu savāca no sūtītāja, i pate iereģistrēja, i pati Tev nogādās? Tur strādā vairāki cilvēki, bez nekāda pamata kādu vainot ir tiešām dumji!

č Čoms 21.04.2011

Izskatās, ka tā zivs pūst no galvas, un čuhņa ir Ogre.

* ****** 21.04.2011

Pat ja Ogre ir kļuvusi par čuhņu, savu attieksmi pret pasta darbiniekiem nemainīšu.Tā iestāde ir pelnījusi, ka viņus kritizē.Kaut gan viņus pašus tas maz interesē.

č Čoms 21.04.2011

Nebāz visus vienā maisā.Neviens nav vainīgs, ja lielpilsētās esat savus darbiniekus izlaiduši.

* ****** 21.04.2011

Ja neviens nav vainīgs, tad kur paliek mans pasts?Pat ierakstītas vēstules sūta atpakaļ ar piebildi-adresāts nav atrasts.Kā tas adresāts būtu jāmeklē? Pietiktu, ja uzaicinājumu atstātu pastkastītē, bet grūti taču, soma par smagu.

* ****** 21.04.2011

Es jau nerunāju par tavu pastu, bet gan par savējo.Priecājos, ka tev viss kārtībā.

č Čoms 21.04.2011

Es taču teicu, ka pilsētās paši tos darbiniekus esat izlaiduši.Atbrauc rudenī, pavasarī, vai ziemā uz pastnieku apkalpojamajām lauku teritorijām, redzēsi kādos katorgas apstākļos tiem jāstrādā.Neesmu dzirdējis, ka kāds sūtījums nebūtu piegādāts.Ja nemākat ievest kārtību, paši esat vainīgi.

* ****** 21.04.2011

Varbūt tu arī zini kā tā kārtība ir jāieved? Es kaut kā nevaru izdomāt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes