www.sudzibas.lv Latvijas Pasts Vēla preses piegāde

Latvijas Pasts - Vēla preses piegāde

Labvakar .Esmu Latvijas pasta darbiniece.Pašlaik esmu atvaļinājumā.Tāpēc man klients zvanīja pa telefoņu un jautāja kāpēc ik pārnedēļas pastu saņem vēlu stipri pēcpusdienas .Konkrēti adrese ir Zaļā iela .Tad es pajautāju citai kolēģei un viņa man bišķi pastāstīja .Ka tais nedēļās Zaļās ielas pastniece presi dod kolēģei ,kura tālāk avīzes nodod savam vīram ,jo viņš tur netālu strādā .Tas nozīmē dod svešam cilvēkam . Es šo ziņu nejautāju priekšniecei,jo tai pastniecei jau neko nevar pateikt .Tēlo baigo priekšnieci .Man ar šo pastnieci ir norma 08 slodze .Piektdien redzēju ka viņa jau bija atpakaļ 10.45 .Es savu apgaitu nekad tik ātri nevaru beigt .Vēl viens izlēciens no viņas puses viņa pensijas laikā nāk uz darbu 6.30 .pAT ĀTRĀK PAR OPERATORIEM .stāv kaut pusstundu laukā .lai tikai būtu pirmā .Es šādu netaisnību nevaru izturēt .Tāpēc ar šo sūdzību vēršos tālāk nevis pie mūsu meitenēm .Vēl man būtu daudz ko runāt .Mums divi rajoni ir kājnieku ,jo vecās kolēģes aizgāja prom .Vai tagad nebūtu godīgi pret pārējiem un iznormēt uz riteņnieku slodzi viņas brauc ar savu riteni .Es jau pati APSVERU domu atteikties no pasta riteņa ,un lūgt pārnormēt manu rajonu uz kājnieku .Man būtu lielāka alga .Marika ar pie mums reti brauc .Es jau te atpakaļ viņai zvanīju par tiem riteņiem ,tad kas sakustējās .Piedodiet ka es Te sadzejoju .bet taisnība jāpanāk . Sarmīte

Komentāri (1)

G ggggggggg 29.03.2015

''Es šo ziņu nejautāju priekšniecei, jo tai pastniecei jau neko nevar pateikt .Tēlo baigo priekšnieci .'' - Te arī neviens neskries un bezadbildīgu pastnieci nelamās.
''Vēl viens izlēciens no viņas puses viņa pensijas laikā nāk uz darbu 6.30 .pAT ĀTRĀK PAR OPERATORIEM .stāv kaut pusstundu laukā .lai tikai būtu pirmā '' - Lūdzu, priekš vienkāršiem mirstīgajiem, kuri nav pastnieki, paskaidro, kas mainās no tā, ka viņa nāk tik agri uz darbu?
''Vai tagad nebūtu godīgi pret pārējiem un iznormēt uz riteņnieku slodzi viņas brauc ar savu riteni .Es jau pati APSVERU domu atteikties no pasta riteņa, un lūgt pārnormēt manu rajonu uz kājnieku .Man būtu lielāka alga .Marika ar pie mums reti brauc .Es jau te atpakaļ viņai zvanīju par tiem riteņiem, tad kas sakustējās .Piedodiet ka es Te sadzejoju .bet taisnība jāpanāk .'' - Pirms raksti sūdzību, noformulē domu saprotamā valodā. Beigu beigās nevar saprast, par ko tad īsti sūdzība, vai par bezadbildīgu pastnieci, vai par priekšnieci, kura neko nevar pateikt, vai arī par to, ka gribi lielāku algu pastu iznēsājot ar kājām!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes