www.sudzibas.lv Latvijas Onkoloģijas centrs Ārsts diagnostiskais radiologs G.Jukšinska

Latvijas Onkoloģijas Centrs - Ārsts diagnostiskais radiologs G.Jukšinska

Veselības traucējuma dēļ, man nācas atkartoti veikr ultrosonogrāfiju, tikai šoreiz ne privātajā klīnikā, bet LOC.
Tagad samaksājot 15, ls par diagnostiku, ienācu šīs dakteres kabinetā.Daktere savukārt pat nepasveicinājās(izlikas ka nedzirdēja) un teicā lai apguļos, kad es viņai sāku stāstīt, kur tieši krūtīs man sāp, un cik sen e s izjūtu tos "kunkuļus", tā man upji teica-ka komentari vinai apsolūti nav vajadzīgi...Taču vizītes beigās viņa piebilda, ka pērkot vinas izrakstītās zāles aptieka-es maksāšot tikai par to nosaukumu, un, ka ieteicams pirkt zāles pie viņas kabinetā (starpība vairāk nekā 10 ls)...
Izejot arā no kabineta uznāca raudies, no tā ka ārsts var isturēties pret pacientu(neuzklausot pat sūdzības par veselību)
Uzreiz gāju pie vadītājas, taču sastapu vecako māsu, ceru ka tā izteiks rājienu...

N

Komentāri (31)

H HH 12.08.2009

Vispār ārprāts, kas ar tiem ārstiem... darās!! Kauns!!!

M Marta 12.08.2009

Es arī esmu bijusi LOC!
Gan pie daktera uz konsultāciju!
Es arī iznācu ārā no kabineta raudādama, jo arī mani ši atteiksme pārsteidza!
Gribi griez, gribi negriez-mēģināju jautā kā ir labāk!
Atbilde viena-vienalga!
Staigāji mēnesi vari staigāt līdz mūža galam!
Nezināmas izcelsmes veidojums!
Ļaundabīgs nav!
Ko gribi, to dari!
Sirds apskrējās no tādas konsultācijas!
Nezinu!
Tagad jau liekas, ka nekas jau īsti nebij!
Bet tad gan likās-nekāda kontakta ar dakteri!
Kārtoja savus papīrus, pat virsū neskatījās!
Ja Tev nav nekas mirstams, tad nav ko uztraukties!
Tāda laikam tā doma ir!

E Endija 13.08.2009

Pilnīgi piekītu!
Šādu attieksmi sagaidīju no dakteres Projumas, tik vēsa attieksme un apmēram teksts, ka ko te atvilkies.
Nekad neiešu vairs pie šīs ārstes!

E Erika 13.08.2009

Diemzel manai pazinai bija limfoleikosis un vinai LOC iedeva padomu vairs nenak, jo vinam rindas pat slimniekam ar akutu leikosi un vinai ar so problemu it ka kauns tur ieradoties.
Ka resultats vina nomira un ziniet, ko LOC administracija atbildeja kad radinieki uzrakstija sudzibu???
Ka slimniekam jacensas nenomirt un gaidit kad vina rinda atnaks arsteties un LOC neatbild par sekam!!!
Tadu stulbumu es nekur neredzeju, tikai Latvija tadas lietas iespejamas.

N Nadja 13.08.2009

Erika-tik tiesam vaiprats kaut kads! es pec tas diagnostikas gribos griezties, uz atkartotu pabaudi labaak Juglas privataja klinika, tur tas izmaksa 27 LS toties attieksme un arsta kontrole ir labakaa ...

L LatvieteNr.3876 13.08.2009

Gāju pie vienas ārstes sakarā ar nepieciešamo operaciju krūtī. Nācās dot kukuli, jo tā man lika saprast-ja gribi dzīvot, maksā ragā! Es protams, domāju griezties Tiesībsargā..

O Olga 17.08.2009

Ak dievs, tie ārsti tur sēž lai ārstētu, nevis lai ucinātos ar jums un mīļi runātos.
Visi ārsti ar laiku paliek vēsi unauksti, rupji un ciniski - tāds darbs, apkārt nelaime, nāve utt. Kādi būtu Jūs?
Pēc savas pieredzes zinu - ārstam nav jābūt mīļam un jaukam, ārstam vajag būt zinošam un vēsu prātu.

N Nadja 19.08.2009

Olga-pirmamām kārtām, ja tu strāda par ārstu, tev ir jāprot uzklausī pacientu.Diez vai tev būtu patīkami, ja tu aizietu pie kāda ārsta, stāstot savu sūdzību par veselību, tev ārsts teiktu, ka komentēt neko nevajagot... :D

O Olga 19.08.2009

Es esmu pie tādiem ārstiem bijusi - nav ne vainas. Protams, ja galvenā un primārā diagnoze ir čīkstuļslimība, tad gribās, lai paucinātos un uzklausītu.

S sira 19.08.2009

Olgai nepiekrītu, tad jau skolotāja, kura strādā ar mazajiem arī ar laiku var atļauties nebūt laipna un cilvēcīga, tāpat arī policists, kurš diendienā saskaras ar negācijām vienā mierā drīkst būt tikai objektīvs un nekādas cilvēcības, ja visi tad visi...???

V Vanda 19.08.2009

Olga, da kāda tu ārste?.. Sīka, pumpaina tīne sēž pie datora, uzdodties par ārsti "Olgu", un ķircina jūs! Pff... Šaubos ka tādas kā Olga, ar tādu intelekta līmeni ņemtu darbā par ārsti! Drīzāk par kāju laizītāju, kādā no saloniem! Es zinu, kā ir, kad tu mācies par ārstu! Pati no sākuma mācījos medicīnā! Ir ļoti rūpīgi jāmācās, jābūt gudram, un uzmanīgam. Attieksmei jābūt labai un saudzīgai, un jātbild uz jautājumiem, jo padomā, kurš pie tevis nāks, ja tu tā izturēsies? Neviens, un ar to, tiek pieļauti lieli zaudējumi, un tu tiec izmests ārā! Tādi ārsti, kuri tikai gaida algu, neko nedarot, ņirgājoties, tādi nevienam nav vajadzīga, un tādi ar laiku zaudē darbu. Tiesa gan - ne vienmēr vajag puķināties, un masēt pacienta vēderiņu un paduses, jo pacienta attieksmei ir arī jābūt atbilstošai, un jāpasaka visas problēmas, kas tevi nomoka. Attieksmei jābūt labai!

A Agnese 20.08.2009

Pilnigi piekritu Vandai.Par Erikas un Latvietes gadijumiem man nav ko teikt.Latvija tagad sakas kaut-kas nav normals.Kur ir Hipokrata zverests?

O Olga 21.08.2009

Vanda, tu lasīt maz protui? Es nekur neesmu rakstījusi, ka es esmu ārste. Esmu rakstījusi, ka esmu bijusi pie tādiem ārstiem. Viena tāda paskarba daktere ir glābusi manu dzīvību. Pati ne tuvu neesmu šai profesijai. Vienkārši dabūju smagi un ilgi paslimot. Un vel kas - es nevienu neesmu aizskārusi savos komentāros. Atšķiribā no daža laba. Tā kā ne jums spriest par manu intelektu. Vispirms iemācieties pieklājīgi un sakarīgi, pats galvenais argumentēti izklāst savu viedokli. Es savējo pamatoju - man nevajag, lai ārsts būtu laipns, man vajag lai ir profesionāls un zinošs. Jo no viņa zināšanam atykarīga mana dzīvība. Viss.

G Gunta 21.08.2009

Jā, Olga, piekrītu . Arī man maija beigās bija operācija, tāpēc zinu nevis no nostāstiem, bet pašas pieredzes. Nesaskāros ne ar kādu rupjību, gluži otrādi - lietišķa attieksme un viss noritēja ļoti ātri sākot no pirmā ārsta apmeklējuma līdz pat norīkojumam uz operāciju . Neviens negaidīja nekādus kukuļus un arī neucinājās. Lietišķi izskaidroja izredzes un skaidri arī pateica, ka prognozes dot nav jēgas, jo katram viss notiek savādāk un dzīve rādīs turpmāko gaitu. Varbūt tiešām viņi (dakteri LOCā) ir vēsi, jo redzējuši daudz nopietnākas kaites nekā bumbuļi krūtīs, jo tādi ir katrai otrai sievietei. Jānoskaidro vai tie ir ļaundabīgi, ja ne var staigāt tālāk, kam lieka operācija (ja tikai pati negrib no tiem tikt vaļā). Un vēl piebildīšu, ka kamēr sēdēju rindā gaidot pie kabinetiem, tiešām dažas tur uzvedās tā, ka drīzāk psihologa konsultācija vajadzīga nevis onkologa...

J Jukšinskaspaciente 25.10.2009

Sveiki!
lasu te par vizīti - konsultāciju pie Jukšinskas! Ai, ai man arī līdzīga pieredze. papildus LOC viņa pieņem arī privātā praksē Strazdumuižā Pāles ielā. Ārprāts! Tā kā problēma man jau sena, tad nu nācu savas bildes līdzpaņēmusi... Uzmetusi skatu iepriekšējās pārbaudes rezultātiem, "daktere" uzskatīja par vajadzīgu manās krūtīs apraudzīt tikai iepriekš atrastās vainas. Abas krūtis pilnvērtīgi apskatīt par 30 latu pakalpojuma maksu nebija no dakteres Jukšinskas uzskatāms par vajadzīgu... Piebilstu, ka iepriekšējā pārbaude nebija pie viņas un bija pirms pusgada, un viss kas pa šo laiku varēja būt izaudzis.
Pie tam, dikti uzstājīgā tonī tika piedāvāts nopirkt tieši no viņas un turpat kabinetā kaut kādas kapsulas, šķiet naktsveces eļļu, par 18 latiem. Kad teicu, ka laikam šoreiz - nevarēšu atļauties (vēl nezināju pat, cik par vizīti nāksies maksāt), palika īgna un teica, ka šitās kapsulas esot vislabākās un citur tādas nedabūt... Nu ko lai saka, cerams, ka nākošreiz (pēc pusgada) tikšu pie čaklākas un ne tik mantrausīgas(zāles tomēr gribu pirkt aptiekā, par to saņemot čeku!) dakteres.

T Teola 14.12.2009

Es so arsti sastopu pirms daziem gadiem AURA-R. Briesmigs cilveks ! Biju loti pazemota, sudzejos iestades prieksniecibai un pec laika senemu rakstisko atvajnosanos. Lidz sim nevaru saprast, ka cilveks ar tadu psihi un naidu pret pacientiem vel strada medicina. Es labprat parakstitos, ja pacientu grupa uzrakstitu vestuli, lai Dr. Juksinska vairs nevaretu but sertificeta un uznemta arstu registra.

A aza 03.01.2010

No manas puses, labākās atsauksmes par dakteri Kāpostiņu.

A agate 03.01.2010

Ar LOC katram sava pieredze. Labāk jau, ka tādas vispār nav, bet nu, kā nu kuram sanāk. Nezinu, man liekas, ka katram vienkārši noveicas vai arī nenoveicas. Un pareizi bija par attieksmi, ja vajag līdzraudātāju, rociņas turētāju un mierīgu vārdu teicēju, tad vajag ņemt mammu līdz.
Man bija 25, kad sanāca tur nokļūt pirmo reizi, ne reizi tur neraudāju attieksmes dēļ, jo, ja es esmu noskaņota, ka sakiet ko darīt, es darīšu, tad tā lieta arī aiziet! Tagad pagājuši gandrīz 10 gadi, un es ceru, ka man tur nebūs jāatriežas!

D Diana 02.01.2011

S.Hachjaturjana loti laba daktere, visu paradis, izklausis un izprinte bildes un nosuta pie laba arsta ar bildem lai notekt jusu gadijuma arteshanu!

о Ольга 25.05.2011

Я была у Юкшинской в LAGS centrs - точно такая же история!!! Никому не посоветую идти к ней. Еще выписывая рецепт одной пациентке и не закончив с ее проблемой, зовет в кабинет другую и в приказном тоне говорит, что надо раздеться. Как такое может быть? Где этика? Врачебная тайна?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes