www.sudzibas.lv Latvijas Darba Ņēmēju Asociācija Vitālijs Tihonenko/Izkrāpj naudu

Latvijas Darba Ņēmēju Asociācija - Vitālijs Tihonenko/Izkrāpj naudu

Brīdinām neuzticēties Latvijas darba ņēmēju asociācijai. Kādreiz šis uzņēmums bija Latvijas invalīdu atbalsta asociācija un laiku pa laikam maina nosaukumus.Šis uzņēmums izkrāpj naudu. Mums, būvniecības uzņēmumam, lūdza iemaksāt avansu vairāku tūkstošu latu vērtībā, solot, ka tas ir avanss, kas nepieciešams projektēšanas darbiem invalīdu piekļuves vietu uzlabošanai, lai pēc tam mūsu firma varētu veikt uzprojektēto projektu būvniecības darbus. Gudri un plaši runāja, rādīja projektus, sertifikātus utt. Bet kolīdz saņēma naudu, tā pazuda un nu jau trīs gadus naudu neesam saņēmuši atpakaļ. Personas, kuras ar mums runāja ir Vitālijs Tihonenko un Nuru. Izskatās uzticami, bet izrādās krāpnieki!!!

L

Komentāri (2)

M Maememae 26.11.2015

Pazistu vinu un zinu ar kuru firmu vins nesen "stradaja". Nu ja, izskatas aizdomigi.

L Latvian 14.12.2015

Sakarā ar to, ka man nav tiešu pierādījumu tam, ka Latvijas darba ņēmēju asociācija iepriekš ir bijusi Latvijas invalīdu atbalsta asociācija, vēlos atsaukt savu sūdzībā rakstīto par to, ka "Kādreiz šis uzņēmums (Latvijas darba ņēmēju asociācija) bija Latvijas invalīdu atbalsta asociācija un laiku pa laikam maina nosaukumus. Šis uzņēmums izkrāpj naudu.". Šie abi uzņēmumi ir kaut kādā veidā saistīti, tiem ir kopīgs telefona numurs, bet tas neesot viens un tas pats uzņēmums.
Lai nu kā, naudu aizdevām Latvijas invalīdu atbalsta asociācijai un pēc kāda laika to solīja atgriezt Latvijas darba ņēmēju asociācija. Solīts tika 2015. gada jūnijā, bet līdz šim ne cik nav izmaksāts.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes