www.sudzibas.lv Latvijas Balzams Veikals Personu apliecinošu dokumentu uzrādīšana

Latvijas Balzams - Personu apliecinošu dokumentu uzrādīšana

Labvakar.
Esmu pircēja,kurai jau drīz būs 40.Mani pārsteidza fakts,ka iegādājoties alkoholu,pārdevēja lika uzrādīt dokumentu,kas apliecina tiesības to iegādāties.Es kā saprotošs cilvēks,protams parādīju.Bet iekšēji mazliet aizdomājos,ko īsti tas nozīmē (var jau būt izskatos jaunāka),bet ne jau zem 25gadu vecuma.Intereses pēc pajautāju,kādēļ tas vajadzīgs.Pārdevēja laipni pastāstīja,ka tāda esot vadības prasība,palūgt dokumentu visiem kas nav sasnieguši 35 gadu vecumu.Nesaprotu īsti šos likumus.Nevienā veikalā nekas tāds nav piedzīvots.Varbūt jau nākošgad Latvijas Balzama veikalos drīkstēs iepirkties tikai cilvēki ,kas sasnieguši pensijas vecumu???

R

Komentāri (5)

Ausainītis 06.05.2014

Priecājies, ka neizskaties savos zem 40 kā 80 gadīga!

S sunskakisvarnapele 06.05.2014

Arzemees (piem Amerikaa) pers. apliecinoso dokumentu prasa VISEM, kas iegadajas smigu vai cigaretes un pat Tavu dzimsanas gadu iesit cekaa... Ta ka priecajamies, ka pagaidam pie mums taa nav. Rindaa butu jastav divreiz ilgaak...

V vidzemnieks 06.05.2014

Nu tak līdz 25g dokumentus var prasīt..nekādā ziņā līdz 35..

I ilona B. 10.05.2014

Man pazīstams tur strādā un teica, ka viņi iepērk kreiso spirtu. ja jums rūp sava veselība, tad nepērciet tur neko.

Ausainītis 10.05.2014

Tas jau sen zināms, ka LB produkcija ož pēc logu mazgājamā šķidruma, un to dzer tikai galīgi deģenerāti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes