www.sudzibas.lv Latvenergo Visatļautība

Latvenergo - Visatļautība

Tas ir labi ka Latvenergo zem pārvadu līnijām tīra no kokiem, BET vai tad viņi nezina ka jau 19 gadi pastāv privātīpašumi un ja nav servitūta cēļš un ja tas beidzas pagalma vidū nevar braukāt kur acis rāda, bez īpašnieka piekrišanas, izņemot avārijas gadījumā.
Tāpat ja dara darbu tad jaizdari līdz galam nevis pļavas vidū nozāģē koku un pamet, lai jau īpašnieks lauž izskapti un viņa mājlopi kājas, tā jau nav Latvenergo problēma.
Tas jau no sākta gala ir ja kur strādā Latvenergo vīri izej to vietu un pārbaudi vai nav samesti drāšu gali vai kāds dzelzs gabals. Bet ja cilvēks nefiksēja ka uz viņa īpašuma šī uzņemuma remontbrigādes darbojas, tad nelime nav ilgi jāgaida. Jo lielāks uzņemums jo lielāka visatļautība.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes