www.sudzibas.lv Tet Lattelekom Virszemes Televīzija

Lattelecom - Lattelekom Virszemes Televīzija

Daudzus Virszemes TV Lattelkom kanālus neredz. Dzīvoju 6 km no Zaķusalas torņa, maksāju par visām pakām, regulāri dekoderis kādu paku neredz kā sugu. A zvanīšana uz viņu palīdzības dienestu ir bezjēdzīga- lai mēs vēršoties pie apsaimniekotāja par jumta antenu. (Mājā ir 18 dzīvokļi un ne visi lieto Lattelekom un apsaimniekotāji esam mēs paši- iedzīvotāju kooperatīvs- ko mēs tur varam izdarīt- sasaukt iedzīvotāju ārkārtas sapulci, jo es neredzu filmu paku?) Jo Lattelekom arī maina to paku frekvences kā nu viņiem iepriekšēja vakarā kārtīs izkritis, solītais BBC un CNN nekad nav tā arī nav parādījies, + konkrēti tagad filmu paka pazuda. Zvanam- jāuzliek esot dekoderī kkāda speciāla frekvence, uzliekam- signāls nulle. Esot jāmaina jumta antena. Pankūka, viņi nevar noraidīt pa gaisu signālu 6 km attālumā no Zaķusalas un tad vaino mūs... Kas, mums reizi mēnesī jāmaina jumta antena?

Es pat neminēšu viņu (Lattelekomā pirktā un jau divreiz mainītā) dekodera pulti, kura darbojas sākot ar atstatumu no dekodera mazāku par 50 centimetriem (baterijas ir svaigas, tā tas ir no iegādes/nomainīšanas brīža. Mainīšana notika, jo iepriekšējiem dekoderiem pultis brīžiem nestrādāja vispār...).

Es tā saprotu, ka ja es maksāju par pakalpojumu un viņu nesaņemu gadiem, pakalpojuma sniedzējam būtu jākrīt panikā, jāierodas un jāpalīdz, nevis man pa telefonu jāstāsta, ka man pašam rokas aug ne no turienes un jāturpina iekasēt maksu par nepiegādātu pakalpojumu.

U

Komentāri (4)

Z zilais valis 08.04.2014

jāuzliek esot dekoderī kkāda speciāla frekvence, uzliekam- signāls nulle. Esot jāmaina jumta antena. Pankūka, viņi nevar noraidīt pa gaisu signālu 6 km attālumā no Zaķusalas un tad vaino mūs... Kas, mums reizi mēnesī jāmaina jumta antena?
---
Ar savu tehnisko neizglītotību nav ko lielīties. Šoreiz Lattelekom ir taisnība - ja konkrētā antena neuztver 43. (BBC), 45. (CNN) un 48.(filmu un izklaides paka), tad nav ko vainot Lattelekomu.

V vidzemnieks 08.04.2014

bet nu točna laikam rokas aug sunsviņz no kururienes... Es dzīvoju 180 km no Zaķusalas torņa, un šobrīd redzu gandrīz visas Lattelekom pakas, kaut pirktas ir tikai divas... Nu pašam gan nav poņas kapēc :D

Aigars31 13.08.2018

man isteniba nav skaidrs ja man ir standarta paka un esmu Latvietis un Latvijā Pilsonis kapēc man tajā standarta pakā būtu jābūt 10 vai vairāk krievu kanāliem.. kapec butu tādus jaapmaksā tiem kuri to nevēlas .. bet gan jau tadus sikumus kā cieņu iemācīsies ..

P PLESONA 17.08.2018

Lattelekom padaudz nagliji sak palikt cik var rīt žurkas! Nepietiek ar to ka pacelat tarifa maksu vel arī zog. Dzivs piemers 19.07.2018 nopirku Lattelekom TV atjaunosanas kodu Šodien ir 17.08.2018 man TV jau beidzas eu zagĺi atdodiet man 2 dienas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes