www.sudzibas.lv Tet Nerāda visus kanālus

Lattelecom - Nerāda visus kanālus

Man ir Virszemes Televīzijas Pamata paka par 7 Ls mēnesī. Jau pāris dienas nav pieejami visi kanāli! Tikai solīts, ka līdz svētdienai parādīsies visi kanāli, viņiem bija tehniskas ķibeles. Bet man joprojām nav atpakaļ tie kanāli! Kas tā par attieksmi pret klientu? Vai var izrīkoties kā grib? Mēneša maksa no tā nemainās, 7 Ls jāmaksā tāpat, kaut gan nav saņemts pilns pakalpojums.

I

Komentāri (9)

M moldriks 09.02.2010

Slikta attieksme

S sinemona 10.02.2010

Vai tad Lattelekom virszemes TV līdz pavasarim nav testa režīmā?

L Liksts 10.02.2010

Ibio rio!
Testa režīmam sen jau vajadzēja beigties! Tagad pieslēdze tv6, rāda vienkārši šausmīgi! Kubikojas, raustās. Labāka kvalitāte bezmaksas kanāliem bija pat analogajā tv.
Vislabākais, ka tie blēži Lattelecom par tik sūdīgu kvalitāti pieprasa pilnu samaksu par pakalpojumu! Tas ir tā, kā veikalā prasītu naudu par konjaciņa degustēšanu!

Nesaistieties ar lattelecom, dabūsiet tikai sliktu kvalitāti un galvassāpes no nemitīgās kanālu bīdīšana/kubikošanās/parādīšanās/pazušanas!

R ragainis 11.02.2010

no pazinjas dzirdeeju ka shie tur shobriid raidiitaaju galveno maina, taapeec peedeejo nedeelju kaut kaads kluumes vairaak. vakar esot uzlikts, tagad jaabut labak.

B Benita 12.02.2010

Nav gan nekas tur labāk! Joprojām rāda ar traucējumiem. 177 arī nevaru sazvanīt jau stundu. Jāņemās ar Lattelecom kā ar mazu bērnu.

D DreamLV 12.02.2010

lattelekomam nets ir labs kas ir pa kabeli bet pārejais sūds!!!

L Loop 22.09.2010

Piekrītu, Lattelekom māk rīkoties ar interneta štellēm bet no Telev;izijas lietām viņiem ir tumša bilde, tam kam ir nauda var iegādāties jebko, bet jautājums ir vai māk ar to apieties profesionāli - apskatieties kādas kvalitātes uztvērējus viņi tirgo - šausmas, tas leišu mēsls ir vienkārši briesmīgs. tā vietā varēja FlexBox tirgot apmēram cena tāpati, bet kvalitāte ir daudz reižu labāka...

un vispār man ir piegriezusies tā kanālu kruķīšana, visu laiku ir jāpārliek kanālu saraksts, tad atkal kautkas mainās un viss pēctam ar kanāliem jau kuro reizi krustu šķērsu ik reizi kad viņi kautko pārbīda!

Tiešām tāds naudas izsalkums ka vajadzēja tik ātri likvidēt analogo - manuprāt kad bija šis viss testa režīmā vel kad Baltcom raidīja to, tur pat testa režīmā viss bija vienkārši lieliski, nekas neraustījās, attēla kvalitāte? kāda bija baltcom laikā tāda ir tagad, nekāda atšķirība starp to MPEG-2 un MPEG-4 Lattelekoms jau vienā joslā sabāž n-tos kanālus un sakompresē to MPEG-4 tā ka tur nav starpība nekāda (tad kāda jēga no tā MPEG-4) maksimums ko MPEG-4 vienā joslā pilnā SD kvalitātē var raidīt ir 2 - 3 kanāli vai 1 HD kanāls vienā joslā...

Manuprāt Lattelekoms vispār neko nop video nejēdz, būtu labāk gājuši bebrus mazgāt vecrīgā, vismaz izskatītos smieklīgi un cilvēki varētu uzjautrināties...

L laura 28.09.2010

mums ir tada problema ka sadales tikls -latvenergo.mums nepiesledz elektribu, vini pieprasa lai taisam jaunu pieslegumu .nevis atjaunot

M mirac 27.11.2014

mums vispār jau divus mēnešus rāda tikai plus mīnus 4 ārzemju kanālus, , , un par ko mēs maksājam pilnu maksu.Man tādas dusmas. Nebiju samaksājusi līdz noteiktajam termiņam, atslēdza vispār un tagad atsūta rēķinu, ka ir jāsamaksā par atslēgšanu 5 EUR, kāda cūcība! Man trūkst vārdu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes