www.sudzibas.lv Tet silver baltis - subtitri

Lattelecom - silver baltis - subtitri

Nopirkām dekoderu, šobrīd apsveram iespēju, ka vajadzētu ņemt arī maksas kanālus BET...manuprāt vērtīgā iespēja atkārtot valodas izmantojot subtitrus it tikai teorētiska, arī iespērja pilnvērtīgi skatīties šīs filmas nepārzinot oriģināl valodu ir tikai teorētiska, jo SUBTITRI REIZĒM PAZŪD PAT NEPARĀDIJUŠIET, T.I. SEKUNDES SIMTDAĻU NOMIRGO VAI PAZŪD PAT SEKUNDI NEBIJUŠI!!! Vai tiešām nav iespējams tos nodrošināt tik pat kvalitatīvi kā bezmaksas kanālos, piemērma, kad rāda krievu filmas vai raidījumus????

L

Komentāri (2)

L Lāsma 01.01.2010

Atvainojos kļūdijos - Silver Baltic

M muudzis 02.01.2010

kad man bija Lattelecom tv, nopriecājos, ka ir tāda funkcija, kā subtitri un tulkojuma teksts ierunāts. viss prieks gan beidzās vienā vakarā. Ar subtitriem bija tieši tāpat, kā aprakstīts! Bet ar uzrunāto tekstu vispār ausis vīst- ierunātāja runā ātri, samocīti, bez intonācijas, bet vislabākais- vienādā skaļumā ar filmas pamattekstu! nu kāda jēga no pakalpojuma, ja to nevar normāli izmantot??

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes