www.sudzibas.lv Tet DSL modems

Lattelecom - DSL modems

Esiet uzmanigi un piesardzigi ar Lattelecom.Sakuma vini piedava nopirkt DSL modemu, pec tam vini iebaz papirus, ka tu perk it ka ires tiesibas.Interesanti, ka modema pirkuma cena un pseido ires tiesibu pirksanas cena viena un ta pati.Pec tam atteicoties no pakalpojuma, tev jaatgriez modems, bet tavu naudu neviens nedoma atgriezt, kaut par modemu jau faktiski ir samaksata viena un ta pati cena.Esiet uzmanigi! Ja ir iespeja izveleties kadu citu interneta un digital TV pakalpojumu, tad tikai ne Lattelecom.

V

Komentāri (4)

I Ivars 23.09.2009

Tā nav problēma, tie modemi tāpat noveco. Ja arī Lattelecom to savāc atpakaļ, viņi to tāpat ir spiesti izmest atkritumos, jo pat pēc gada būs iznākusi jaunāka un ātrāka versija. Bez tam viņi nemaz tā nesteidzas to savākt, man viens tā arī stāv mājās jau 5 gadus.

Bet līgumus ir jālasa, pirms tos parakstat. Ja neizlasi, tad pats vainīgs. Es arī neizlasīju, un tikai pēc tam pamanīju, ka man ir iedota versija ar 1 vai 2 gadu termiņu, kuru laužot pirms termiņa ir jāmaksā sods 100Ls. Pats vainīgs, protams. Bet to arī var viegli apiet, jāraksta iesniegums, lai pārliek internetu citā vietā, kaut kur laukos, kur nav telefonsakaru. Tad viņi atsaka un sodu maksāt neliek.

H Hugo Djego 23.09.2009

Ā, es jau domaju, ka atkal zona nav...

S savējais 24.09.2009

pirms kaut ko parakstiet, ir jālasa tas, ko parakstiet! Es Lattelekom lūdzu labot līgumu 4 reizes, kamēr viņi izdarīja to pa manam prātam un beigās pat viņu klientu menedžeris piezvanīja un atvainojās par savu darbinieku neizdarību. Standarta varianta viņi automātiski liek 1 vai 2 gadu termiņu un īres tiesības, bet ja tu to nevēlies, tas ir jāatsaka un šāds līgums NAV jāparaksta, bet jālūdz izlabot kļūdas! Easy! ;)

L labais 21.12.2009

es gan neiekritu, bet spec 'mēmu to uz 2 gadiem, bet nu noriebās.
lai nebūtu jāmaksā štrāfs, šitas variants būs jānoprovē. pārslēgt uz laukiem :D:D:D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes