www.sudzibas.lv Tet Darbinieku

Lattelecom - Darbinieku

"Paldies" tiem mastjeriem flomastjeriem, kas musu dzivoklim jaunu skaititaju pirms kada laika uzlika. Pie tam ne bridinot, ka to taisas darit, ne ari jautajot ka isti butu visi vadi jasavieno, lai pec tam viss ka nakas stradatu. tagad nepaiet ne diena kad neizrubas elektriba, jo vini kaut ko cerez sezamvietu tur sakrutijusi.
Man ir nesaprotams tas - vai patiesi ir tik gruti izsutit zinu, ka naks mainit skaititaju, vai ari gruti pieklauvet vai piezvanit pie durvim un izformet ka vini kaut ko atnakusi darit, ja nebutu izgajis kaimins no sava dzivokla muzam neuzzinatu ka mums skaititajs mainits.
Tagad jasauc atkal elektrikis lai vinju kasjaku izlabotu un lai normali viss atkal stradatu. un sava nauda jatere! tapēc ka sitiem pamulkiem zvanit tocna negribas. Nu kas jums tas par kaktu kantori ar kaut kadu kaktu apkalposanu!!!

J

Komentāri (12)

A ako? 20.08.2008

Paniski meklēju saistību ar Lattelecom:)))...Bet, ja nopietni, tad man arī bez manas ziņas nomainīja, tikai lapeli iedeva ar jauniem mērijumiem. Tomēr labāk uzzvani šamējiem...

A any 21.08.2008

Jēziņ, autor. Taču iemācies rakstīt!

M meh 27.08.2008

a kaads sakars lattelecomam ar latvenergo elektriibu ?

E es 15.11.2008

nesaprotu, kā var te sudzeties, ja pat nepamana atsķirību, drīzāk pat to nezina, starp Lattelecom un Latvenergo, es tomēr būtu labāk paklusējusi

L LLLL 15.11.2008

GAn jau te runa gāja par Latvenergo. A tā viņi dara... nebrīdinot nomaina skaitītāju un piestāda baigo rēķinu. Ej un pierādi, ka tev bija viss nomaksāts... šie pateiks, k uz skaitītāja bija vairāk rādijumi., Tāpēc, katru dienu iesaku skaitītāju nofotgrāfēt, lai nebūtu domstarpību. Varbūt stulbs padoms, bet tā ir vienīgā izeja.

L latvenergo darbinieks 05.02.2009

Autors gan slims uz galvu!
Pirmkārt nav nepieciešams mums brīdinat par skaitāja nomaiņu.
Nomanot skaitītāju, atskruve 4 vadus un atpakalj saskruvē, no tā elektribas kvalitāte nemainās.
Katru dienu maina simtiem skaititāju! kā var visus brīdināt?

Vispar, autors, zvani uz LATTELEKOM, ja tavuprāt ir viņu vaina, lai tie brauc un pārtaisa!

L LTC 19.02.2009

Lasot šito gandrīz apčurājos... Kārtējais ipiķu pāķis, kas neatšķir uzņēmumus

H Hmm 15.10.2009

Lattelecom šeit nav nekāda saikne!!! Tad jau nav brīnums, ka neiet un neko nesaproti!

J JŪLIJA 23.10.2009

TO: Latvenergo Darbinieks 05-02-2009

NACHNJOM S TOGO, 4TO VI NAM SEGODNJA MENJALI ETI S4ETCHIKI- NEPREDUPREDIV, NEPOSTUCHAV! ! (neuzheli v podjezde tak trudno "Bridinājums" povesitj)
A JA PROSNULASJ OT TOGO, 4TO VSJO BILO V DIMU, I VSJA TEHNIKA GORELA! HOLODILJNIK, KOMPJUTERI, televizori, chajnik, vse zarjadki, VSJA BITOVAJA TEHNIKA !!!
VASHI ELEKTRIKI NEUMELIE NADELALI DELOV PODSOENIVIV PROVODA NE TUDA... i VI NI V 4EM NEVINOVATI!!!????????????????????????????????????????

ESLIBI MENJA NEBILO DOMA- SGOREL BI VESJ 12- ETAZHNIJ DOM!
NEUZHELI ETO NORMALJNO?????

A TEPERJ MNE NADO ISKATJ SAMOJ EXPERTA, PISATJ KAKIETO ZAJAVLENIA I T. D. TAK KAK LATVENERGO SVOJU VINU NEPRIZNAJUT!!!
JA KOGDA VIBEZHALA na lestnichnuju kletku k elektrikam, kotorie kak raz tam kovirjalisj, KO MNE NI ODIN IH RABOTNIKI DOMOJ NEZASHOL POSMOTRETJ KAK I 4TO, A TOLJKO KIVNULI GOLOVOJ, SKAZAV:

"ETO VASHA PROBLEMA!"

...MNE NECHEGO SKAZATJ- KOZLI! I TEPERJ EWE ZA ETITI SE4IKI PLATITJ...

TAK 4TO MOLCHITE, DOROGOJ LATVENERGO DARBINIEKS. NAUCHITESJ DELATJ SVOI DELA, A POTOM KRICHITE 4TO KTOTO NA GOLOVU BOLJNOJ!!!

J JŪLIJA 23.10.2009

"Nomanot skaitītāju, atskruve 4 vadus un atpakalj saskruvē, no tā elektribas kvalitāte nemainās." - toljko vot u menja vmesto normaljnogo, svet gorel posle etogo v 1000 vat (ja ne elektrik, eto toljko primerno, so storoni) ...a iz-za 2uh provodov takaja izvinite hrenj proizojti nikak ne mozhet...

I Ingus 26.05.2010

liekas ka jūs Latvenergo ar Lattelecom esat sajaukuši ... :D

G g5c 12.09.2010

Tāds raksts :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes