www.sudzibas.lv Tet apmaksas veids

Lattelecom - apmaksas veids

Martā nopirku interneta televīziju caur lattelecom.tv 1 mēnesim. Oktobrī pamanīju summu 8.90eur konta izrakstā. Pērkot pakalpojumu, ir jānorāda ķeksītis pie teikuma, kas sākas ar... "Piekrītu lattelecom interneta TV lietošanas noteikumiem" standarta frāze, bet tālāk arī par to, ka "piekrītu ikmēneša maksājumam". Izrādās martā esmu aktivizējusi automātisko apmaksu.Tā ir klaja cilvēku ķeršana uz neuzmanību. Visā šajā laikā netika atsūtīts neviens epasts ar paziņojumu par summas noskaitīšanu par lattelecom.tv. Tā saucās "pa kluso skaitāmā nost nauda no saviem klientiem". Ļoti nesmuki!Protams izrunāju šo ar konsultantu, un man maigi pasaka - pati vainīga!

D

Komentāri (2)

H hurr 10.11.2014

Nu tīri konkrēti konsultantam ir taisnība, visticamāk jau bija rakstīs tiešie tajos Piekrītu lattelecom interneta TV lietošanas noteikumiem un Jūs neizlasot nospiedat OK, kompānijai nav ne vainas ja pats klients nevar izlasīt lietošānas noteikumus

D Dace 30.11.2014

nepiekrītu, ka uzņēmums drīkst skaitīt nost naudu no konta bez informēšanas par to katru mēnesi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes