www.sudzibas.lv Tet dāvanā PRESTIGIO planšete

Lattelecom - dāvanā PRESTIGIO planšete

Šā gada jūnijā uzķēros uz āķa Lattelecom akcijai, pieslēdzot internetu uz 2 gadiem, saņem dāvanā planšeti PRESTIGIO.Tā kā dzīvojam privātmājā, tad pārslēdzot līgumu par internetu, saņēmām to lēnāku, jo līdzšinējo ātrumu viņi vairs nevar nodrošināt mūsu mājā. Kad saņēmu planšeti, prieks uzreiz pazuda, kad aizejot mājās to pamēģinājām. Planšetei krāsas bija blāvas, video uzkaram, un pati planšete ļoti bremzē. Aizgājām uz Lattelecom, kur viņi mūs nosūtīja uz servisu. Servisa slēdziens - bojāta pamatplate. Samainījām vēl 2 ar tādu pat bojājumu. Vērsos pie Lattelecom, lai lauztu līgumu un atdotu atpakaļ planšeti. Viņi kategoriski nevēlējās lauzt līgumu, teica, lai mainot planšetes, kā arī uzjautāja man vai es esot cerējusi, ka dāvanā saņemšu luksusa preci? Aizejot uz sadzīves preču veikalu, pamēģinot paraugu šādai pašai planšetei, biju šokēta, jo veikalā šīs planšetes strādāja ļoti ātri, krāsas perfektas. Kas vien pierāda to, ka planšetes ir iepirktas ar defektiem par lētu naudu, lai dāvātu tās dāvanās. PTAC neko nevar palīdzēt, jo prece nav pirkta. Pēc šī visa saprotu, ka uz dāvanām nedrīkst uzķerties, jo tās būs viduvējas vai sliktas kvalitātes, kā arī Lattelecom attieksme un serviss no operātoriem ir zemā līmenī. Visi viņi ir ļoti laipni līdz līguma parakstīšanai, bet tikko rodas problēmas - tad risiniet tās paši.Ļoti ceru, ka uz šādiem dāvanu trikiem uzķer

E

Komentāri (3)

T trakotais 08.09.2014

Man bralis arī paņēma planšeti dēlam, tagad arī to nožēlo, jo tik sliktu kvalitāti nebija gaidījis.

knausis 08.09.2014

Kā lai atbrīvojas no sliktas kvalitātes mantas? Tā jāuzdāvina!

A ahahahh 11.09.2014

Vot tas gan nesmuki, Lattelekom! Lētas dāvanas? Tā jau mums te vienus brāķus tirgo it visu un it visur un beigās vēl brāķa dāvanas! Šausmīgi patiesībā! Negribas neko pirkt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes