www.sudzibas.lv Tet Digitālais TV: Jāmaksā būs visiem!

Lattelecom - Digitālais TV: Jāmaksā būs visiem!

Par to ka parastajam televizoram būs vajadzīgs dekoders, kurš maksās ap 40 Ls tika sacelta milzīga ažiotāža. Taipat laikā Lattelekom neuzkatija par vajadzīgu paziņot tādu sīkumu, ka arī jaunajiem TV, kuriem dekoderis ir iebīvēts, vienalga būs kaut kas jānomērk - CAM modulis, kura cena 26.50 Ls

Citēju "Protams, lietot mazu CAM moduli ir ērtāk, nekā atsevišķu iekārtu – dekoderi". Šī apelēšana pie kaut kāda "ērtuma" diemžēl ir maz mierinājums, turklāt ļoti neloģisks. Ja dekoderis ir atsevišķa iekārta, tad kas ir ši 26 latu vērtais CAM modulis - neatsevišķa iekārta?

References:
http://lattelecom-online.info/ka-pieslegt-virszemes-televiziju/

Komentāri (18)

L lietpratējs 13.02.2010

Nu tad izlasi no sākuma Lattelecom informāciju un papēti dotās shēmas, pirms sāc žēloties! Var arī dzīvoties ar kabeļtelevīziju, sat TV, vari vispār nebojāt redzi! Vai par maz iespēju? Kur problēma??? Pažēlojies Eiropas institūcijās, kāpēc jāatslēdz tā nožēlojamā analogā apraide!

B Baņkieris 13.02.2010

Nelaime ir tā, ka mēs esam pieraduši visu uz haļavu!

CIENĪJAMIE, KAD BEIDZOT JŪS SAPRATĪSIET, KA ŠAJĀ PASAULĒ V I S S M A K S Ā N A U D U!

Un kad tiek uzmesti haļavščiki, es priecājos!

Par Lattelekom varu pateikt, ka vispirms vajadzētu iepazīties ar Lattelekom informāciju, ko Lattelekom deva gan internetā, gan masu mēdijos, gan paskatītē bukletus sūtīja un tad baurot pa visu pasauli!

R Raitis 14.02.2010

Pārlasi kārtīgāk mājaslapu, tur par to bija rakstīts :)

A aicis 14.02.2010

CAM moduli Jāni tev vajag, ja gribi skatīties papildus maksas kanālus.A ja tāpat turpināsi vērot tikai vietējo televīziju, vari droši viņu nepirkt.

J jekaterinabļinkova 15.02.2010

Lattelecom māna cilvēkus iegādājoties dekoderu pie viniem akcija ka 3 mēnešus vares skatities visas programmas par brīvu solija ka pirmais rēķins būs aprilli, šomēnes sanēmām rēkinu un sanak ka nav nekāda akcija, māna tik cilvēkus!Kauna viņiem nav!

R ragainis 15.02.2010

Tad zvani 177 un saki, lai taisa pārrēķinu, nevis klabinies internetā. Tāda sajūta, ka cilvēki vispār ar galvu nedomā...

D Dimants 15.02.2010

Šis ir tipisks Lattelecom gājiens. Cik pats neesmu saskāries, ka viņi liek maksāt pēkšņi par kaut ko. Un nemaksāt nevari- uzreiz sods! Kad pasūtīju dekoderu, man netika ziņots, ka 6 ls vēl jāpiemaksā par kartes piegādi.
Un tagad vispār domāju- kāpēc man vajadzēja to viedkarti, jo par 3.50Ls manā komplektā nav ko skatīties...gaidu, kad liks klāt tos sasolītos kanālus, bet kā nav, tā nav.
Esmu vīlies.

B Bons 15.02.2010

Es jau biju nopriecājusies, ka nevajadzēs pirkt dekoderi... nu loģiski, ka sanāks pirkt CAM moduli, jo vēlos skatīties vairāk par pāris Latvijas kanāliem, kuros neko jēdzīgu nerāda! Un tādi piespiedu izdevumi laikā, kad katrs santīms no svara.. Lattelecom fui fui fuiii!

L labrīt 16.02.2010

nav saprotama man šī pēdējā laika mode, vainot firmas par to, ka viņas par saviem pakalpojumiem pieprasa naudu (iedomājieties tikai - nu cūkas riktīgie!). Jūs ko - veikalā ejat un ņemat maizi nemaksājot? Jo "jums taču pienākas!" Piespiedu izdevumi... Par piespiedu izdevumiem varēsi pateikt valstij visu, ko domā, nepiedaloties nākamajās vēlēšanās vai emigrējot no šīs aizmirstās valstiņas...

B Bons 16.02.2010

Labrīt. Vaina jau ir tajā, ka Lattelecom skaļi reklamēja, ja ir jau iebūvēts dekoderis, tad neko pa jaunam pirkt nevajadzēšot. kāpēc nevar godīgi pateikt??? Tagad sanāk, ka, ja nepirkšu to ierīci, redzēšu tikai 5 kanālus...nē, nu tiešām dusmas nāk uz Lattelecom!

A Andris 17.02.2010

SPAMS
Lieliska Televīzija
Interaktīvā Televīzija Aizņemtiem cilvēkiem. Pasūti šeit!
SPAMS
Vispār telecom mārketings galīgi sviestā sagājis? Zagt māca ! Valsts kompānija- johaidī te jau Birkavam jazvana!

http://www.pilseta.lv/filmas-interneta-ka-atrak-novilkt/

Super reklāmas texts:
13 iemesli kāpec es izvēlējos Lattelecom Interaktīvo Televīziju.
-Esmu biznesa cilvēks ... (kļūda, kļūda, kļūda) HAHAHA biznesa cilvēki neizmanto telekom internetu!!!

200 000 interneta lietotāju- latelekom biznesmeņi! Ko tad tie biznesmeņi neceļ LV ekonomiku? Tie biznesmeņi, kuri izmanto lattelekom, vairs nav biznesmeņi- viņi skatās interaktīvo un virszemes televīziju un optisko internetu viņi lieto pēc raidījumu arhīva noskatīšanās. Super biznesmeņi!

Latelecom biznesmenim pēc statistikas varētu būt 9- 11 klašu izglītība.

L labrīt 19.02.2010

Nu bet Ilva- ko tad nepateica? Šobrīd analogajā TV tu redzi vairāk kā 5 kanālus? A ja gribi papildus kanālus un papildus funkcijas - iepērc iekārtu, kas to ļauj (un kuru starp citu nav izdomājis Lattelecom - tas ir vispasaules standarts; tikpat labi vari rāt savu TV ražotāju, ka viņš nav jau komplektā tādu iekļāvis)!

N nesy 20.02.2010

Vai tiešām Lattelecom nevar nodrošināt SKAIDRI SAPROTAMU informāciju? Visur, kur lasu par digitālo TV, ir sabāzti kaut kādi Lattelecom reklāmraksti, kur tiek tikai teikts- pērciet to, pērciet šo.

A apsis 21.02.2010

lasisim grmatas

L Lote 27.02.2010

Latvju tautai nepieciešama reklāma par jauno televīzijas pāreju aptuveni 17 minūšu garumā, katrā reklāmas pauzē, lai viss no A līdz Z tiktu izskaidrots... :D :D :D un saprasts... :D:D:D

H harijs 23.04.2010

Es mazliet par dekoderu kvalitāti!? uzkaras, raustās, skaņas klikšķi. Man var pārmest, - antenas vaina, sauciet meistaru u.t.t.
Nebiju tik nabadzīgs un atļāvos nopirkt divus dekoderus. Tagad jautājums, - vai vainīga antena, ja vienā istabā rāda labi, bez traucējumiem otrā, raustās. vai arī otrādi. Reizēm pazūd visi kanāli, tad tikai rīgas kanāli. Tad tikai 10 kanāli
Skatījos reklāmu, kā dzenā mušas, ja nav televīzijas. Tagad mīļākā nodarbošanās meklēt kanālus, kad nav televīzijas.
Isāk sakot vainīgi ir pakalpojumu sniedzēji. Vai arī tie kas sapirka lētos dekoderus Ķīnā par 5 santīmiem, un tirgo tos Latvijā pa 40 latiem.
Aliek tik cerēt, ka nākotnē viss mainīsies, tik žēl, ka nenodzīvošu tik ilgi.

S Solvita 27.05.2010

Pilnībā piekrītu" Harijs 23-04-2010", viņiem vis lielākā atruna- antenas vaina!

K Kaiva 28.09.2010

Sasēduši te bars Lattelecom darbinieki un pelna naudiņu.. Jebkurā gadijumā vajadzētu būt izvēlei maksāt vai nemaksāt! Jāmaksā par dekoderi bija obligāti! Pie tam - nopirku brāķi - Lattelecom veikalā - sākumā gribēja piešūt, ka mana vaina! Jauna TV - sliktā kavlitātē!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes