Latserviss - krapnieki

Gribeju nopirk no šīs kompānijas elektromotoru, pārskaitīju 50 % no vērtības, un gaidu jau otro menesi. ne motora, ne naudu atgriež. Nekāda gadījumā neskaitiet naudu uz citiem kontiem. Vini mēģina izvairīties atrunaties, ka vēlas izbēgt no nodoklu maksāšanas.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 22.12.2017

Uzņēmuma Latserviss pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

M

Komentāri (2)

E egols 03.03.2015

KONKRETI UZMETIENI

preces uz pēcmaksu nedodiet, ja nevēlaties no tām atvadīties.

L latserviss.lv 17.03.2015

Labdien,

Kā arī šeit neredzu nevienu faktu, kur būtu vērsts pret mani vai manu uzņēmumu !

Aicinu ātri likt galdā faktus vai pretējā gadījumā tik dzēstas visas Jūsu sūdzības.

Kā arī zemāk minētais pats tiks vērsts pret Jums visiem kurš sniedz nepatiesu informāciju, Kā arī UAB tiks uzsākts krimināl process :-)

Kriminālprocesa likuma1 22.pants „Tiesības uz kompensāciju par radīto kaitējumu” nosaka: „personai, kurai ar noziedzīgu nodarījumu radīts kaitējums, ņemot vērā tās morālo aizskārumu, fiziskās ciešanas un mantisko zaudējumu, tiek garantētas procesuālās iespējas morālas un materiālas kompensācijas pieprasīšanai un saņemšanai.” Šis Kriminālprocesa likumā deklarētais kriminālprocesa pamatprincips par cietušā tiesībām uz kompensāciju par radīto kaitējumu korespondē Latvijas Republikas Satversmes2 92.pantā noteiktajam, ka nepamatota tiesību aizskāruma gadījumā ikvienam ir tiesības uz atbilstošu atlīdzinājumu, kā arī atbilst 1983.gada 24.novembra Eiropas Konvencijas par kompensāciju piešķiršanu vardarbīgu noziegumu upuriem3 un Eiropas Padomes Direktīvas 2004/80 EK (2004.gada 20.aprīlis) „Par kompensāciju noziegumos cietušajiem”4 garam.

Ar cieņu / Best regards

Valdes loceklis

SIA "BALTIC INDUSTRIAL AGENCY"
Peldu iela 7, Jelgava, LV-3002
Gsm phone:+371 25258517

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes