www.sudzibas.lv LATNET Serviss SIA Lēnā interneta problēmas risināšana

LATNET Serviss SIA - Lēnā interneta problēmas risināšana

Sveiki! Nezinu vairs, ko man iesākt ar šo nožēlojamo kompāniju, kura vienmēr liks pasmieties par viņiem! Lieta sekojoša, tiek izmantoti Latnet sniegtie interneta pakalpojumi, bet kuri nav vairs tādi, kādi tie bija aizvadīta gada novembrī-decembri, sākās lēnā interneta problēmas! Tiek zvanīts gandrīz katru dienu pēdējās 2 nedēļas, jo tur manliekas pilnīgi nekas netiek darīts, cilvēki kantorī ir iedomājušies, ka lauki diži atšķiras no pilsētas ar šādiem pakalpojumiem. Valka 30 km no mums viss strādā perfekti bez jebkādām lēndarbībām utt, bet pie mums liekas, ka to internetu ražo kāmīši, kuri skrien iekš ritenīša, kā sāk lietus smidzināt internets vispār dažreiz pazūd, diezgan bieži precīzāk. Tiek maksāti 14.35 Ls (20.42 Eiro) bet pakalpojums ir drausmīgāks, kā okartes bezvadu internets. Vienīgais, ko māk pateikt piezvanot ir "Mēs nodosim informāciju par saņemto zvanu tehniķiem" labi vienreiz, divreiz tā var bet nejau visu laiku. Pliki solijumi ir no šīs kompānijas, jā esam spiesti izmantot, jo mūsu rajonā Valkas nov. Kārķu pag. ir pieejams tikai šis pakalpojums, jo pārējo pakalpojumu ierīkošana ir nenormāli dārga. Iespējams kāds var man ieteikt ko man darīt ar šo problēmu, neesmu arī vienīgais, kas zvana par interneta lēndarbību. Lūdzu mīļie cilvēki palīdzam, iespējams kopā sanāks atrisināt šo TEHNIĶU trako problēmu, kura tiek jau risināta vairāk kā 2 mēnēšus. Ceru uz atsauksmēm, atvainojos par pareizrakstības kļūdām rakstīju ātri un ar naidu pret SIA LATNET

P.S Pielikumā ir bildes ar tikko mērītu ātrumu un pasakiet, par, ko tiek maksāti 20.42 Eiro ?

Komentāri (6)

S smīkņa 02.02.2014

Kā viņi tev tehniski nodrošina šo interneta pieslēgumu?

S smīkņa 03.02.2014

sudzibas.lv, diez vai lietus ietekmētu no Lattelecom īrētu datu pakalpojumu kvalitāti, visticamāk, ka Latnet izmanto mikroviļņu radio raidītājus, tie strādā augstās frekvencēs, kurām nokrišņi rada traucējumus.

R ri4y 03.02.2014

1. Latnets nenomā kanālu no Lattelecom, bet gan no BaltcomTV.
2. Ja līgums tika noslēgts uz 2 gadiem iesaku vērsties pie neatkarīgā interneta dienesta, kas atrodās Raiņu bulvārī, lai ar mērinstrumentiem nosaka to ka ātrums neatbilst līgumā minētajam., tad ar šo slēdzienu griezties uz Latnet lūdzot atmaksāt atpakaļ, samaksāto naudu par internetu, kas neatbilst līgumā minētajam. Bet jāatceras tas ka varbūt Jums līgumā teikts ātrums 10 mb/s, bet ja palasat līgumu var teikt ka minimālo ātrumu ko viņi nodrošina ir 1% no solītā ātruma, t.i. 0.1 mb/s, Jums uz doto brīdi ir 0.3 mb/s tad diemžēl būs jāsamierinās.
3. Vai tiešām nav iespēju izvēlēties citu provaideru? Bite 20.63 Euro par internetu+3, 91 Euro par modēmu vai rūteri ik mēnesi, tiek doti 25 GB, pēc to izlietošanas ātrums JUms samazināsies līdz 0.5 mb/s toties tas būs ātrāks nekā tas ir tagad, neiesaku pieslēgties pie Triatel, jo viņiem šis pakalpojums ir dārgāks un paši viņi izmanto Bites tīklu, sava tīkla kā tāda viņiem nav! Ir vēl Lattelecom, kas pieejams 90% no visas LV teritorijas, tagad ātrumus palielinājuši 3 x, sanāk pa 17.90 Euro lietosiet 10 mb/s ar minimālo garantēto ātrumu 2 mb/s, pa 24.90 Euro 15 mb/s, ar minimālo 5 mb/s.

lemiks 12.07.2014

Apkalpošanas kvalitāte zema ! Bieži gan internets down, kā arī izskatās ka vēlos vakaros operatoru nav vispār uz vietas :(

lemiks 12.07.2014

"Visi operatori aizņemti ..."
Šis jau sāk palikt par biežu parādību

BondsBonds 14.07.2014

Ja nevari atļauties labāku pieslēgumu, tā jau ir tava problēma. Domā tikai tāpēc ka viņi, kas ir gatavi vienīgie pa LĒTO 20 euro (tas nekas nav tur kur tu dzīvo) nodrošināt tev pieslēgumu, tagad nodrošinās interneta kvalitāti vairāku tūkstošu vērtībā? Tā nav labdarības organizācija.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes