www.sudzibas.lv LatMLS KRĀPŠANA

LatMLS - KRĀPŠANA

Jelena Steņičkina jeb Elena Stenickina ir neliete, tiešā nozīme! Mānās pirkuma līgumā un vēl neļauj iebildumus celt! Nekad nedodiet rokas naudu, ko pirmais šī žurka prasa, jo vēlāk uz pirkuma līguma parakstīšanas brīdi maina darījuma summu uz augšu u.c. noteikumus. Dara visu, lai pircējs maksātu vairāk, vai zaudē rokas naudu. NEKAD NEKO NEMAKSĀJIET KAMĒR NAV NOSLĒGTS PIRKUMA LĪGUMS!!! Pirkuma līgumu rūpīgi izlasiet (parādiet juristam) un ja ir aizdomas par krāpšanu labāk no šī darījuma atteikties, jo viņa skatās virsu un atļaujas runāt paaugstinātos toņos! Tiklīdz ir atmaskota pazūd.
Pārdevēja pusei jau pirms darījuma prasa iemaksāt daļu naudas, lai turpmāk pārdevējs ir piesaistīts tikai viņai. Neiesaku ne pārdevējām ne pircējam kārtot darījumus ar šo personu.

K

Komentāri (3)

D D.Trofimovs 11.09.2014

Kā Jeļenas direktors varu atbildēt uz šo sūdzību, kura pēc savas būtības ir neslavas celšana un pilnīgi nepamatota apsūdzība, ka Jeļena Steņičkina strādā par juristi, nevis par mākleri un viņas pienākumos ietilpst nodrošināt darījuma izpildi un abu pušu apmierinātību. Jeļena strādā nekustamo īpašumu jomā 20 gadus, un visā laikaposmā viņai nekad nebija problēmu ar likumu. Ja kāds, izmantojot anonimitāti, mēģina viņu nomelnot, tas liecina tikai par to, ka viņa labi pildīja savus pienākumus, citādāk augšminēto komentāru vietā būtu iesniegums policijai.

L Lasītāja_1 18.09.2014

Ar lielu interesi izlasīju šo sūdzību un sapratu - cik vienkarši var apmelot un nomelnot cilvēkus! Lūk galvenās pretrunas, kuras ir šajā sūdzībā: 1) neviens Pārdevējs nemaksās starpniekam (māklerim) naudu pirms nebūs pārliecināts, ka īpašuma pārdošanas darījums notiks, proti, būs noslēgts un parakstīts Rokasnaudas un/vai Pirkuma līgums starp Pārdevēju un Pircēju. 2) Rokasnaudu var prasīt un tā tiek maksāta tikai Pārdevējam un tikai pēc saskaņota Rokasnaudas līguma parakstīšanas. Šis fakts tiek atspoguļots Rokasnaudas līgumā! 3) Ja Pārdevējs un Pircējs ir noslēguši Rokasnaudas līgumu, kurā ir noteikuši īpašuma cenu, tās samaksas kārtību, vienojušies par Pirkuma līguma noslēgšanas termiņu un citiem noteikumiem, kurus ir izvirzījis Pārdevējs un/vai Pircējs, neviena no pusēm vienpusēji nevar prasīt un nevar ierakstīt citu naudas summu vai noteikumus Pirkuma līgumā un piespiest otru pusi parakstīt šādu līgumu. 4) LR Civillikums paredz sankcijas Rokasnaudas līgumā noteiktšā termiņa neievērošanas gadījumā un tās ir noteiktas gan Pārdevējam, gan Pircējam.

ю Юлия Петрова 27.06.2016

Елена прекрасны специалист и профессионал своего дела! Сама лично много раз обращалась к ней за помощью, а так же рекомендовала и рекомендую её остальным.

Она прекрасный юрист, всегда несет ответственность за проделанную работу и доводит её до конца.

Как человек лично знакомый с профессиональной деятельностью Елены могу заверить: !!!остаться недовольным её работой может лишь тот, кто имел намерения обмануть, но не сумел их осуществить!!!

Доверив ведение сделки Елене Стеничкиной можно быть на 100% уверенным, что все будет в порядке, так как она всегда разъясняет и предвидит любые "подводные камни".

Более того, я много раз была свидетелем того, как благодаря ее профессионализму люди ЭКОНОМИЛИ деньги и время.

Все выше написанное могу подтвердить лично.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes